CELULIT KIPI NA SVE STRANE, ALI TO NIJE ONO NAJGORE: Zavide joj na SAVRŠENOM TIJELU, A OVAKO ZAISTA IZGLEDA (FOTO)

Show
CELULIT KIPI NA SVE STRANE, ALI TO NIJE ONO NAJGORE: Zavide joj na SAVRŠENOM TIJELU, A OVAKO ZAISTA IZGLEDA (FOTO)
.

Viktorijin anđeo Alessandra Ambrosio (37) poznata je po svom vitkom tijelu i dugim nogama.

MUŠKARCI SANJAJU O NJOJ, A PUNA JE CELULITA: Mislili smo da ima savršeno tijelo, ALI ČEKAJTE DOK VIDITE BLIŽE (FOTO)

Međutim, nju su sada paparazzi uslikali kako šeta na ulici, a na fotografijama su se jasno vidjele nesavršenosti koje krije na Instagramu.

Celulit je na fotografijama koje su nastale zahvaljujući paparacima više nego vidljiv.

Najpoznatija je po svojoj saradnji s modnom kućom Victoria's Secret, bila je prvi model linije "PINK". Trenutno je jedna od "anđela" modne kuće Victoria secret i glavno lice engleske modne kuće Next.

Godine 2004., kreirala je svoju liniju kupaćih kostima nazvanu Alessandra Ambrosio by Sais. Prodano je 10 000 kostima za samo jedan mjesec prodaje.

Alessandra se nekoliko puta pojavljivala na televiziji. Godine 2006., imala je sporednu ulogu u filmu Casino Royale, gdje je glumila teniserku. Također se pojavila i u seriji Kako sam upoznao vašu majku, zajedno sa svojim kolegicama anđelima Adrianom Limom, Selitom Ebanks, Marisom Miller, Mirandom Kerr i Heidi Klum.

Alessandra i kalifornijski biznismen Jamie Mazur su 24. augusta 2008. dobili svoje prvo dijete, kćer imena Anja Louise Ambrosio Mazur u Florianopolisu u Brazilu. Rodila je sina po imenu Noah Phoenix Ambrosio Mazur u maju 2012.

NA INSTAGRAMU JE PRATI 7 MILIONA LJUDI, A OVO SU NJENE NOGE: Celulit na sve strane, ALI ČEKAJTE DOK VIDITE KO JE! (FOTO) 

SALO VISI, A CELULIT KIPI NA SVE STRANE: Za nju kažu da je najzgodnija žena, ali čekajte da vidite bliže 

 

Novo