ANA JE OBJAVILA SLIKU SA BASTIJANOM, A ZBOG OVOG DETALJA SVI SU ZGROŽENI: Pogledajte donji dio i recite nam da li su pretjerali?

Show
ANA JE OBJAVILA SLIKU SA BASTIJANOM, A ZBOG OVOG DETALJA SVI SU ZGROŽENI: Pogledajte donji dio i recite nam da li su pretjerali?
.

Poslije fotografija koje je Ana objavila, a koje pokazuju njene modne odabire, sada su na red došli Bastijanovi zubi. 

Fanovima slavnog para izgleda da nište ne može promaći. 

Svaka objava na Instagramu bivše teniserke Ane Ivanović izazove burne reakcije.

 Prije nekoliko dana je u ovoj suknji zaintrigirala pratioce, a sada je fokus pao na njenog supruga Bastijana Švajnštajgera.

Kada je objavljivala ovaj selfie, Ani sigurno nije bilo ni na kraj pameti da će se fanovi "uhvatiti" za Bastijanove zube.

-  Savršen dan u Minhenu, pred Bastijev veliki dan - napisala je Ana uz fotografiju na kojoj poziraju sa širokim osmijesima, što je fanove navelo da prokomentarišu njihove zube.

"Zašto oboje imate tako savršene zube? Budite iskreni, Bastijan ih je sigurno izbjeljivao kod profesionalca", bio je komentar koji je započeo žučnu polemiku.

Tog dana nekadašnji kapiten njemačke fudbalske reprezentacije, sada član američke ekipe Čikago Fajer, uvršten je u Kuću slavnih minhenskog Bajerna.

- Kakva nevjerovatna čast da se pridružim velikanima fudbala u ovoj Kućni slavnih. Hvala ti, Bajerne, na danu koji nikad neću zaboraviti! - poručio je Švajni.

 

 

Novo