Ubrizgala je OVČIJI LOJ u USNE prije 12 godina! Pogledajte na šta danas liči

E buraz
Ubrizgala je OVČIJI LOJ u USNE prije 12 godina! Pogledajte na šta danas liči
.

Gostujući u rijaliti show programu “Botched”, samohrana majka po imenu Ešli ispričala je da je prije nekih 12 godina njena sestra pronašla izvesnu ženu koja ide po kućama i djevojkama povećava  usne ovčjim salom.


Želeći da bude u trendu, ona je pristala na ovaj neprovjereni tretman. U početku je sve bilo fino, ali onda su se stvari izmakle kontroli.

Ešli je primjetila da joj, iz dana u dan, usne postaju sve veće i veće. Bila je očajna, ali nije imala novca za plastičnog hirurga koji bi joj pomogao da izvadi “to čudo” iz svojih usta, bez posljedica po njen izgled.


Srećom, na američkoj televiziji pojavio se rijaliti koji omogućava ljudima sa sličnim estetskim problemima da ponovo izgledaju lijepo.

Kad su je doktori Nasif i Dabrou vidjeli, rekli su da nikad u životu nisu vidjeli ništa toliko bizarno, a nagledali su se svega,prenosi Telegraf. Prema njihovim riječima, žene zaista svašta ubrizgavaju u usne, samo da bi im bile što punije.

– Obično djevojke ubrizgaju oko jednog kubnog santimetra silikona, botoksa ili neke druge supstance. Vi u svakoj usni imate po 7 ili čak 8 kubnih santimetara mase – bio je zapanjen jedan od hirurga.

Ipak, oba stručnjaka su se složili da sumnjaju u to da je ta žena u Ešline usne ubrizgala ovčiji loj, jer da je to istina, kod nje bi se brzo razvila infekcija, razboljela bi se i hitno bi morala da bude liječena u bolnici.

Na kraju emisije Ešli je dobila besplatnu operaciju i njena usta ponovo izgledaju prirodno.

Novo