Ova majka zarađuje skoro 300.000 eura godišnje na Instagamu: Sada je otkrila uputstva za uspjeh

Moda i ljepota
Ova majka zarađuje skoro 300.000 eura godišnje na Instagamu: Sada je otkrila uputstva za uspjeh
.

Nataša Grano (28) iz Okfordšira živi u Mejferu u kući sa pet spavaćih soba sa mužem Antonijem i sinom Riom (2). Dok je bila trudna, istraživala je influensere, a danas sponzoriše mnoge brendove. U septembru će krasiti naslovnicu magazina „Harper’s Bazaar“.

Nataša, koja je povećala grudi i imala dvije operacije nosa, kaže da svako može da postane slavan na „Instagramu“, baš kao i ona.


Grčko-britanski model uživa uz muža Italijana, a u njihovom voznom parku su, pored drugih moćnih mašina, i „rols-rojs“ i „ferari“. Njih dvoje imaju vile na Sardiniji, u Marakešu, članovi su ekskluzivnih klubova i zapošljavaju dadilju, kuhara i domara.

Ipak, ona je htjela da postane slavna na internetu da ne bi zavisila od muža, naftnog magnata.


Nakon mnogo odgledanih tutorijala, ona je uspjela da za godinu dana pridobije 600.000 pratilaca.

Nataša od sponzorstava na „Instagramu“ godišnje zaradi 280.000 hiljada eura. U luksuzu uživa sa suprugom i sinčićem, a sada je otkrila detaljne savjete uz koje je privukla vrtoglavih 600.000 pratilaca.

– Na početku svakog mjeseca dobijem oko 50 komada odjeće i proizvoda koje treba da predstavim. Naporan rad se zaista isplati. Uspjeh me je učinio boljom osobom i srećna sam što sinu mogu sve da priuštim – kaže Nataša.


Ljeti najviše voli da obilazi ostrva na Mediteranu, a ove godine je sasuprugom jahtom bila na Mikonosu, Santoriniju, Kritu, zatim u Marbelji, Monaku i na jugu Francuske. A kad je kod kuće, na zahtjevnim snimanjima, kuharica sprema ručak, a dadilja čuva dijete.

– Moja kolekcija cipela je čudesna. Imam 50 pari „lubotenki“, 10 „dolče i gabana“ i 15 „manolo blanik“ cipela. Uz to, i odjeću i obuću često poklanjam rođacima i prijateljima. Nedavno sam pokrenula i sopstvenu humanitarnu organizaciju – priča ona.


Evo Natašinih saveta za veliki uspeh na „Instagramu“

* Tri slike dnevno

Objavljujte jednu do tri slike dnevno. Ako biste da budete modni influenser, trebaju vam vruće, jasne, kvalitetne slike u odeći brendova koje biste voleli da promovišete.

* Najbitniji je insta stori

Ispišite sve moguće haštagove, a onda ih smanjite toliko da samo vi možete da ih vidite. Potom izaberite lokaciju, pa je sakrijte u storiju.

Takođe, kad god postavljate nešto na svoj profil, dodajte to i na stori i napišite „novi post“ i sakrijte sliku.


* Komentar je obavezan

Uvek napišite par reči ili neki citat uz post, tako će vas pratioci bolje upoznati.

* Prvi sat je ključan

Najvažnije je kako vaš post prođe u prvih sat vremena. To znači da odmah treba da ima što više komentara i lajkova.


* Haštagovi

Iskoristite svih 30 mogućih mesta za haštagove i napišite ih u prvom komentaru. Ne stavljajte ih u opis slike, a mnogi u tome greše. I prethodno istražite tagove, jer crna haljina (#blackdress), na primer, ima dva i po miliona pratilaca, a crne haljine (#blackdresses) 75.000.


* Uvek isti filter

Koristite isti filter na svim slikama, dobra ideja je aplikacija Vsco.

* Interakcija je vrlo važna

Na početku sam satima svakog dana lajkovala tuđe stranice. Najbolje je da nekog zapratite, lajkujete od pet do 10 fotki i stavite fin komentar. Tako će se pročuti za vas.

Pratite i slavne i komentarišite i lajkujte, nikad ne znate da li će vam uzvratiti.

* Objave ujutru i uveče

Najbolje vrijeme za objavu je ujutru prije posla ili predveče poslije posla, ali ne poslije 21.30 sati.

 

Novo