SREDNJU ŠKOLU ZAVRŠILA U MOSTARU, OPERISALA SVAŠTA: Supruga Domagoja Vide ODOVORILA na pitanja, a evo KOLIKO GODINA IMA!

Druga strana sporta
SREDNJU ŠKOLU ZAVRŠILA U MOSTARU, OPERISALA SVAŠTA: Supruga Domagoja Vide ODOVORILA na pitanja, a evo KOLIKO GODINA IMA!
.

Supruga hrvatskog reprezentativca, Ivana Vida odgovorila je na brojna pitanja svojih followera na Instagram storiesu.

'Podredila sam svoj život svojim dečkima, svakim danom se trudim biti dobra supruga i majka', bio je jedan od prvih odgovora Ivane Vide na svom Instagram storiesu. Pitanja su pljuštala, a ona je bez zadrške svima odgovarala.

Među ostalim je otkrila da priča engleski i ruski, da je završila srednju školu u Mostaru te da joj je u srednjoj školi bilo dosta teško, ali da se na kraju trud isplatio.

Na pitanje ima li kućansku pomoćnicu, Ivana je odgovorila: 'Ja nemam, ali Domagoj ima – mene'. Najteži trenutak supruge hrvatskoh reprezentativca Domagoja Vide bio joj je bio kad je za 2. rođendan njihovog sina Davida završila u bolnici.

'Moja prirodna boja kose je smeđa, baš ova koju imam', napisala je. Voli brzu hranu, kuhanje je smiruje i opušta, nema dadilju, a malenog Davida čuvaju, kaže, mama i tata. Liniju održava napornim treninzima jer se, kaže ne može pohvaliti genetikom. Ivana je rođena 6. januara 1994. godine, ima dvije sestre, s Josipom Perišić suprugom Ivana Perišića upoznala se na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i započele su lijepo prijateljstvo.

Nada se jednog dana poslu u farmaceutskoj tvrtci kad se jednog dana negdje stacioniraju. Modeling joj je bio super iskustvo kroz koje je upoznala puno cura s kojima je i danas u kontaktu. U Domagoja se zaljubila kad je imala 19 godina, a udala se za 23.

Operisala je svašta, ne smeta je kad joj supruga zaustavljaju za fotografiraju, ali je smeta kad ih prekidaju dok ručaju ili večeraju te da je biti žena nogometaša - ludo i nezaboravno.

Na pitanje odakle nogometašu snaga za skakanje i pjevanje otkrila je - 'tajna u dobroj rakijici' i da su vjera i ljubav za njih pokretači svega. Mogla bi živjeti u Donjem Miholjcu, a najgora osobina joj je tvrdoglavost.

 

Novo