Ostavio je NAJZGODNIJU voditeljku na svijetu, a kada čujete zbog čega vjerovatno ćete mu se SMIJATI

E buraz
Ostavio je NAJZGODNIJU voditeljku na svijetu, a kada čujete zbog čega vjerovatno ćete mu se SMIJATI
.

Janet Garsija važi za najatraktivniju voditeljku vremeske prognoze na svijetu, ali to nije dovoljno da zadrži dečka. Ne samo da je ostavljena već je dečko ostavio iz jako čudnog razloga - da bi mogao više da igra popularnu kompjutersku igricu "Call of Duty".

 

Lijepa vodijteljka je potvrdila vijest o raskidu, naglasivši da joj je srce slomljeno, a njen sada već bivši dečko, jutjub zvijezda Daglas "FaZe Censor" Martin, otkrio je u novom snimku razloge za raskid trogodišnje veze.

 

- Janet i ja više nismo zajedno - počeo je svoje izlaganje.

Potom je rekao i nekoliko lijepih riječi o svojoj bivšoj ljubavi - da je lijepa, pametna i da je bila sjajna djevojka i da zaslužuje najbolje.

- Znam da će zvučati čudno kad ovo kažem, ali moram da uradim ono što mislim da je najbolje za mene - rekao je.


Martin je potom otkrio da je pre tri godine krenuo iz Njujorka u Meksiko da upozna Janet, da su potom počeli da se zabavljaju, da bi Janet ubrzo zatim došla u Njujork da živi sa njim. Sve se, kako je rekao, promjenilo kada je ona odlučila da se vrati u Meksiko da bi nastavila svoju manekensku i televizijsku karijeru.

- Podržavam njenu odluku. Ona želi da bude supermodel i glumica. Juri svoje snove, život je previše kratak - rekao je on.


Martin koji profesionalno igra igrice, kaže da mu je teško da ponovo održava vezu na daljinu sa njom jer je sada igra "Call of Duty" puno radno vrijeme.

- U početku mi je bilo lakše da odem kod nje da je vidimn, ali sada imam više obaveza - rekao je i dodao da je igranje igrica njegova karijera, da želi da osvoji šampionat i da želi da se takmiči u igranju igrice jer je "mnogo voli".


Garsija, koju prati 6,9 miliona ljudi na Instagramu, zahvalila se svima na podršci, a potom i poslala nekoliko otrovnih strelica ka bivšem.

- Nikada nemoj da slušaš savjet čovjeka koji ništa nije uradio sa svojim život - jedna je od njenih posljednjih objava na društevnim mrežama.

Novo