Bila je Eminemova jedina ljubav, a danas je on ne bi prepoznao ni da je sretne na ulici. Evo na šta ona danas liči

E buraz
Bila je Eminemova jedina ljubav, a danas je on ne bi prepoznao ni da je sretne na ulici. Evo na šta ona danas liči
.

Jedan od najpoznatijih svjetkih repera, Eminem, i njegova bivša supruga Kim, imali su veoma problematičnu i kontroverznu vezu. Njega danas često viđamo, ali da li se iko upitao šta se dogodilo sa Kim?

Srednjoškolska ljubav

Eminem i Kim su se upoznali 1987. godine, kada je on imao 15 godina, a ona samo 13. Jako malo vremena im je trebalo da se zaljube jedno u drugo. Nedugo nakon upoznavanja, Kim je pobjegla od kuće i počeli su da žive zajedno.

90-e

Njih dvoje su se zabavljali tokom cijelih devedesetih. Onda je došla beba. Hejli je rođena na Božić 1995. godine.

Hejli je postala njegova muza

Hejli je bila inspiracija za mnoge Eminemove pjesme. Ona je spomenuta u više od 20 pjesama. U jednoj čak govori kako ga je ona spasla.

A nakon toga, razvod...

Nakon 12 godina burne veze, 2001. godine, oni su se razveli. Kim je željela potpuno starateljstvo nad Hejli. Konačno su postigli dogovor i ugovoreno je zajedničko starateljstvo nad njihovom kćerkom. Međutim, borba između njih je i dalje trajala.

Drugi brak

Ipak su odlučili da pruže novu šansu jedno drugom i 2006. godine su se ponovo vjenčali. Međutim, i ovaj brak okončan je nakon nekoliko mjeseci.

Teška vremena za oboje

Oboje su prošli kroz veoma težak period nakon razvoda. Ipak, danas je sve mnogo bolje!

Hejli je porasla

Danas je ona prelijepa mlada žena, a upisala je Mičigenski Univerzitet.

Šta je sa Kim?

Kim sada živi u Detroitu sa svojom usvojenom kćerkom Vitni. Ona Eminema smatra odličnim ocem. Postoji li ikakva šansa za ovaj par? Ne vjerujemo, ali je njihova priča inspirisala jednu od najpopularnijih diskografija u svijetu rep muzike.

Novo