AKO VAM TREBA POSAO: Traži se hrpa ugostiteljskih radnika, evo na šta treba obratiti pažnju

Region
AKO VAM TREBA POSAO: Traži se hrpa ugostiteljskih radnika, evo na šta treba obratiti pažnju
.

Turistička sezona je odavno počela i na moru su gotovo svi ugostiteljski objekti formirali svoje timove i zaposlili sve radnike koje su planirali. Ipak, i tu se može pronaći još poneki posao pa tako pansion pokraj Umaga traži više djelatnika, ali prava potražnja za radnicima u ugostiteljstvu trenutno vlada u Zagrebu.

Poslodavci se žale kako ne mogu pronaći radnike, a dokaz za to smo pronašli i na Index Oglasima, gdje se u posljednje vrijeme traže najviše konobari, kuhari i pizza majstori za rad u glavnom gradu ili okolici.  

Za vas smo izdvojili sljedeće oglase za posao:

Šef kuhinje i kuhari arapskih jela u Zagrebu

Jedan restoran u Zagrebu traži čak četiri izvršitelja. Zapošljavaju šefa kuhinje i kuhare sa znanjem u pripremanju arapskih jela (slatko/slano). Za kuhara kažu da mora biti snalažljiv i spretan te da mora imati dobre organizacijske sposobnosti. Okvirna plaća je 5 i pol tisuća kuna, a početak rada je 10. kolovoza. Traže se radnici za stalni radni odnos.

Pizza majstor i konobar/ica u Sesvetama

Pizzerija u Sesvetama ima čak dva oglasa za posao – traže konobara ili konobaricu te pizza majstora. Iz pizzerije poručuju da nove zaposlenike čekaju odlični uvjeti te da ukoliko posjedujete vještine koje im trebaju, možete postati dio njihove ekipe.

Konobar/ica za rad u wine baru u Zagrebu

Wine bar u centru Zagreba traži konobara ili konobaricu, a iznos plaće koji su naveli je tri i pol tisuće kuna. Iz wine bara tvrde da imaju zanimljivu ponudu za svakoga tko traži drugačiji konobarski posao. Ono što nude su "stalni radni odnos i kul vina". 

Konobar/ica za rad u Coffee baru u Zagrebu  

Najzanimljiviji oglas za posao definitivno stiže iz Ibis coffee bara u Zagrebu, a prenosimo ga u cijelosti: 

"Iskreno više ne znamo kako napisati oglas, a da nema kritika na njega. Jednima je mala plaća, drugima smeta što smo spomenuli da isplaćujemo plaću na vrijeme, treći su do podne ljuti na sebe, a popodne na cijeli svijet jer nemaju posla, a mi muku mučimo kako pronaći osobu koja zna reći dobar dan, izvoli, hvala i dođite nam opet....?! 

Ipak mi smatramo da su za nedostatak tih vještina krivi Kolinda, Plenki i svi ostali koji su nam ukrali radna mjesta!

No ako pomislite da Vam ipak treba posao i da možete zaradit 5000+ kuna, da Vas boli uho za političare, a usput znate "Čarobne riječi" slobodno se javite, mi ćemo Vas naučiti kuhati kafu, najbolju u kvartu!"

Novo