Od ovih namirnica grudi će vam narasti dva do tri broja!

Praktična žena
Od ovih namirnica grudi će vam narasti dva do tri broja!
.

Većina đena nije zadovoljna veličinom svojih grudi, prema nekim istraživanjima ove namirnice ih povećavaju.

Ako je vjerovati njihovim saznanjima u tome vam može pomoći ovih 5 "čudotvornih" namirnica iz vaše kuhinje...


1. MRKVA

Mrkva sadrži visoku razinu estrogena koji utječe na rast grudi, a preporuča se konzumacija sirove ili polukuhane mrkve...


2. CVEKLA

Ovo je povrće izrazito bogato željezom koje također može potaknuti prirodan rast grudi.


3. ZAČINI

Neke od začina, poput origana i kadulje, bi trebali dodavati u svoje salate jer čak i oni (navodno) utječu na rast grudi. Ipak, mi bismo vam savjetovali da izbjegavate pretjeranu konzumaciju začina jer bi mogli negativno utjecati na vaše zdravlje!


4.MLIJEČNI PROIZVODI

Bjelančevine koje nalazimo u mliječnim proizvodima stimulacijski djeluje na mliječne žlijezde, koje također utječu na rast grudi.


5. SOJA

Proizvodi od soje sadrže veliku količinu estrogena i fitoestrogena, a upravo su oni najzaslužniji za bujno žensko poprsje! Ako niste ljubiteljica soje, možete konzumirati sjemenke lana, leće ili suncokreta, koje također sadrže ove djelotvorne kemijske spojeve, ali u nešto manjim količinama.

Osim pravilne prehrane, da bi vaše grudi izgledale veće i bujnije, potrebno je redovito vježbati i to vježbe namijenjene baš za grudi i cijeli prsni koš. Tako će se vaši mišići učvrstiti pa će vaše grudi i vizualno izgledati za dva do tri broja veće.

Novo