Rekli su za nju da je najljepša djevojčica na svijetu – danas ovako izgleda (VIDEO)

E buraz
Rekli su za nju da je najljepša djevojčica na svijetu – danas ovako izgleda (VIDEO)
.

OVA SEDMOGODIŠNJA DJEVOJČICA JE LANI PROGLAŠENA ZA NALJEPŠU DJEVOJČICU NA SVIJETU, PREKO POLA MILIONA PRATIOCA IMA NA DRUŠTVENOJ MREŽI A TO SVE VODI NJENA MAJKA.

Radi se o djevojčici imena Anastasija Knjazeva, ona je prije godinu dana proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu. U nju se zaljubio cijeli svijet kada ju je prvi put vidio, na Instagram profilu koji njena majka vodi ima preko jednog miliona pratilaca, a iz dana u dan, ta brojka raste.

Anastasija ima samo sedam godina, njen nalog na INstagramu vodi njena majke. Za brojne brendove je uvelikok radila djeovjčica, ona iza sebe ima i pregršt profesionalnih fotografija, liči na porcelansku lutku uglavnom, za nju svi kažžu kako je najljepša na svijetu, preslatka je bez imalo sumnje, nema govora.

Anastasija dobila oko stotinu hiljada lajkova po fotografiji, nebrojeno komentara dobija kako je prelijepa i da izgleda prekrasno. Mnoge je zabrinula i popularnost djevojčice, možda i sa pravom. Veliki broj ljudi piše komentare da im je žao ove djevojčice, sude joj po izgledu a ona je tako mala.

Jedna korisnica je napisala da je užasno vidjeti da neko komentariše izgled djeteta.

U nastavku pogledajte video ove prelijepe djevojčice:

Loading...

 

Novo