NAKON 17 GODINA OPRAŠTA SE OD JUVENTUSA: A o Buffonovoj prelijepoj ženi priča Evropa

Druga strana sporta
NAKON 17 GODINA OPRAŠTA SE OD JUVENTUSA: A o Buffonovoj prelijepoj ženi priča Evropa
.

Danas se Gianluigi Buffon oprašta od svog kluba kojem je ostao vjeran gotovo dvije decenije...
 

Gianluigi Buffon odlučio je zaključiti svoju nogometnu epohu u Juventusu i napustiti klub na koncu ove sezone. Objavio je to na konferenciji za novinare, uoči svoje posljednje utakmice protiv Verone nadolazećeg vikenda.

Došlo je vrijeme da se slavni golman i Juventus rastanu, pa će legendarni Italijan danas poslednji put stajati na golu pomenutog kluba. I dok većina svjetskih medija nagađa sljedeći Bufonov potez - da li će to biti penzija ili prelazak u neki veliki klub, ali ono što je zanimljivo javnosti također je dama koja stoji iza ovog velikana.

Nakon braka koji je trajao tri godine sa manekenkom Alenom Seredovom koja je karijeru je započela kao 15-godišnja manekenka te je u međuvremenu dogurala do glumice u Italiji, on je počeo romansu sa Ilarijom de Amiko, sa kojom je i danas.

Italija voli Ilariju i oprostili su joj to što je u jednom momentu bila ta koja je svjesno ušla u romansu sa oženjenim čovekom. Smatraju da je drugačija je od tipičnih žena fudbalera - zrela, ostvarena, uspešna i sofisticirane i graciozne ljepote. Pojavljuje se isključivo na događajima vezanim za posao, nema Instagram, ne pokazuje svoje tijelo i nije opterećena skupom garderobom niti luksuznim životom.

Slavni golman iz braka sa Seredovom ima dvojicu sinova, dok mu je 45-godišnja voditeljka prije dvije godine rodila još jednog sina.

Novo