PRIMJEĆUJETE LI NEŠTO ČUDNO: Ova fotografija je nastala 3 dana prije tragične smrti Aviciija, oglasila mu se i bivša DJEVOJKA!

Show
PRIMJEĆUJETE LI NEŠTO ČUDNO: Ova fotografija je nastala 3 dana prije tragične smrti Aviciija, oglasila mu se i bivša DJEVOJKA!
.

Iako se još uvijek ne zna uzrok smrti poznatog Aviciija, veliki broj fanova širom svijeta tuguje.

Oni objavljuju zajedničke slike sa njim, a jedna od njih je napravljena samo tri dana prije tragedije, tada niko nije ni slutio da će nas Avicii zauvijek napustiti.

Na fotografiji je on nasmijan u društvu dvoje ljudi i na njoj izgleda sasvim dobro. Fotografija je objavljena na instagram nalogu hotela "Muscat Hills Resort" gdje se odmarao čuveni DJ.

Društvenim mrežama kruži i posljednja fotografija koju je poznati DJ objavio na svom Instagram nalogu.

"Uvijek je sunčano u Kaliforniji", napisao je on uz nju.

Na Instagramu se oglasila i njegova bivša djevojka Emily Golberg koja je objavila dvije fotografije na kojima se njih dvoje ljube.

"'Hajde, dušo, ne diži ruke od nas. Odaberi me i ja ću ti pokazati ljubav.' Ovo su stihovi iz pjesme koju je Tim napisao za mene. Voljela bih da sam bila vrijedna toga i njegove ljubavi. Dvije godine koliko smo bili zajedno bio je moja najbliža osoba, najbolji prijatelj. Sada ne mogu pogledati slike, a da znam da mu nikada više neću vidjeti lice. I dalje zbrajam svoje misli. Hvala vam svima na porukama podrške. Probudite me kada se sve ovo završi, jer ne želim da je to stvarno. Počivaj u miru", napisala je Emily, koja je s Aviciijem bila u vezi od 2013. do 2015. godine.

Međutim, njezina gesta nije oduševila sve. Mnogi Aviciijevi fanovi napali su Emily zbog objave fotki na kojima se ljubi s njim. Izvrijeđali su je, neki psovali, a neki nazvali pogrdnim imenima.

"Prekinuli ste prije tri godine, čemu ove fotke?", "Očajna si za pažnjom, sram te bilo", samo su neki od komentara poteza bivše djevojke preminule zvijezde.

 

Novo