Odveo me je u Melanijinu sobu, osjećala sam krivicu! Ovo je ispovijest Trampove ljubavnice (VIDEO)

Show
Odveo me je u Melanijinu sobu, osjećala sam krivicu! Ovo je ispovijest Trampove ljubavnice (VIDEO)
.

Bivša Plejboj zečica Karen Mekdugal tvrdi da je bila u ljubavnoj i sek*ualnoj vezi s Donaldom Trampom. U ekskluzivnom intervju za CNN otkrila je detalje njihovog odnosa koji su započeli 2006. godine.


Izjavila je da su sek* bez zaštite imali već pri prvom susretu, a ona je nakon toga u suzama otišla kući jer joj je Tramp nakon toga ponudio novac.

"Rekla sam mu da ja nisam jedna od takvih djevojaka i da me je jako povrijedio, a on mi je na to odgovorio da sam ja zaista posebna", rekla je 46-godišnja Karen u televizijskom intervju. I dok Bela kuća negira ovu aferu, Karen tvrdi da ju je Tramp jednom prilikom odveo i u svoj stan u Tramp Taueru gdje je živio sa suprugom Melanijom i pokazao joj je njihove odvojene spavaće sobe.

"Jedva sam čekala da napustim taj stan, osjećala sam nelagodu dok sam hodala sobom žene koja mu je nedavno rodila dijete. Znala sam da radim nešto loše, a kad sam ušla u njihov dom osjećala sam neprijatnost."

Mekdugal je izrazila žaljenje zbog te afere i kaže da osjeća krivicu i iako je sva ta osjećanja imala i kad je počela aferu s Trampom ipak nije raskinula s njim, već su nastavili svoju romansu sljedećih deset mjeseci, a Tramp joj je poklonio i stan u Njujorku.

"Žao mi je zbog toga, osjećam krivicu i žao mi je", rekla je u intervju i dodala:

 

"Ali u to vrijeme bila sam drugačija djevojka, htjela sam zabavu. Bila sam jedna od Plejboj zečica. Nas dvoje smo imali stvarnu vezu i ta osjećanja su bila stvarna."


Trampa opisuje kao šarmantnog i harizmatičnog, a bila je česta gošća Trampovih privatnih zabava i upoznala je njegovu djecu.

Novo