BRAZDE PO CIJELOM TIJELU, NIKADA GORE NIJE IZGLEDALA: Užasna drama Dare Bubamare, prizori su zastrašujući

Show
BRAZDE PO CIJELOM TIJELU, NIKADA GORE NIJE IZGLEDALA: Užasna drama Dare Bubamare, prizori su zastrašujući
.

Srbijanska pjevačica Dara Bubamar uništila je svoje tijelo liposukcijom, piše dnevni list Informer. 

Dara je navodno otišla kod hirurga kako bi se riješila masnih naslaga sa stomaka i butina, ali sve se iskomplikovalo. Novosađanka je željela da izgleda savršeno pred svoj koncert 21. aprila u beogradskoj Areni, međutim, sada izgleda gore nego prije operacija.

Pjevačicino tijelo je loše odreagovalo na liposukciju, pa je zbog toga danima imala visoku temperaturu. Tada je Dara tvrdila da ju je slomio virus.

- Dara  je htjela za svoj koncert da izgleda bolje nego ikad u životu. Promijenila je način i režim ishrane, počela je da trenira, ali pošto sve to nije dalo očekivane rezultate, odlučila je da svom tijelu pomogne liposukcijom - tvrdi izvor.

 - Njeno tijelo je loše odreagovalo na zahvat. Dobila je temperaturu, osjećala se užasno, a i rezultati su bili katastrofalni. Kada su se otoci i modrice povukli, na Darinim bokovima i stomaku ostale su velike neravnine. Mora da ide na posebne masaže kako bi se sve izjednačilo, međutim i dalje ima ogromne brazde po tijelu Kada je vidjela na šta sve to liči, doživjela je nervni slom! - tvrdi izvor.

Da nesreća ne ide sama govori i činjenica da je Darin organizam počeo da odbacuje i implante koje je imala u zadnjici. Doktori nisu uspevali da joj smanje temperaturu, pa su odlučili da joj izvade silikone iz pozadine:

- Dešava se to nekada i svi hirurzi prije ubacivanja implanta obavijeste pacijente da njhovo tijelo može da ih odbaci. To se dogodilo i Dari, pa je morala da ih izvadi iz guze. Doktori su joj rekli da će dobiti sepsu ako to ne uradi, pa je hitno operisana. To ju je dotuklo, jer joj je pozadina u ožiljcima, kao i ostatak tijela - tvrdi izvor.

 

Novo