VIC : Dolazi muz kuci s posla i zatekne zenu kako lezi.

E buraz
VIC : Dolazi muz kuci s posla i zatekne zenu kako lezi.
.

Dolazi muz kuci s posla i zatekne zenu kako lezi.
-Dobro bre zeno, kad ces vise da naucis kuvati da otpustimo kuvaricu, vise para ce nama ostati?!
-A da pitam ja tebe nesto?
-Pitaj.

---

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu do 11. marta (PROČITAJTE HOROSKOP ISPOD SLIKE)

 

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu do 11. marta (PROČITAJTE HOROSKOP ISPOD SLIKE)

Ovan

Vaš privatni život trpi zbog poslovnih obaveza i srećni ste što imate strpljivog partnera. Vaša marljivost može da zasmeta kolegama. Čuvajte se onih slatkorečivih.

Bik

Kada je ljubav u pitanju, vi kao da se vrtite u krug i kako god okrenete, uvijek ste na istom. Možda je problem u vama? Pokušajte da se na poslu ne miješate previše u stvari koje vas se ne tiču kako ne biste navukli bes kolektiva.

Blizanci

Do sada ste imali utisak da se ceo svet urotio protiv vas kada su u pitanju svi apekti života, ali tome ubrzo dolazi kraj. Upoznaćete osobu koja će uneti takvu svetlost u vaš svet da ćete se pitati kako ste uopšte živjeli bez nje.

Rak

Na poslu vlada negativna atmosfera i ovo nikako nije period za razgovore o povišici i unapređenju. Slobodni Rakovi će dobiti poziv za druženje koji ne smeju odbiti. Čuvajte se prehlade i gripa.

Lav

Ne oslanjajate se na tuđa obećanja već se sami prihvatite posla. Srijeda i četvrtak su idealni dani kada je romantika u pitanju. Jedan pogled može da vam promjeni život.

Djevica

Prštite od samopouzdanja i ne prolazite neprimjećeno gdje god da se pojavite. Zvijezde su vam naklonjene na svim planovima, pa ako tražite posao, stižu vam dobre vijesti. Provedite kvalitetno vrijeme sa prijateljima za vikend.

Vaga

Budite iskreni kada su osjećanjau pitanju i usudite se da napravite prvi korak. Prijatelju će biti potrebna vaša pomoć - nemojte ga odbiti.

Škorpija

Pokušajte da budete timski igrač na poslu i naići ćete na dobar odgovor kolega i nadređenih. Moraćete da donesete tešku odluku ove nedelje. Ne ugrožavajte svoju budućnost zbog duhova iz prošlosti.

Strijelac

Ove nedjelje zaboravite na velike poslovne odluke i ostavite ih za neke bolje dane. Osjećate da između vas i osobe koju ste nedavno upoznali postoji hemija. Budite hrabri i pozovite je na sastanak.

Jarac

Koliko god bili preokupirani na posao, morate pronaći vremena za sebe. Prijaće vam šetnja ili sport i moći ćete da se bolje fokusirate. Prija vam društvo partnera, pa možete otputovati negdje zajedno za vikend.

Vodolija

Važno je da početkom nedjelju svu energiju usmjerite na porodicu i bližnje. Posao i obaveze mogu da sačekaju. Povedite više računa o ishrani.

Ribe

Ove nedjelje ste naročito pozitivni, pa vam sve ide od ruke. Vaša sklonost da prebrzo donosite zaključke može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Savršeno se slažete sa partnerom i čini vam se da je vaša ljubav sve jača.

 

Novo