Najpotresniji detalje iz života Lepe Brene: 'PLAKALA JE, ALI NIJE IMALA VIŠE SUZA'!

Show
Najpotresniji detalje iz života Lepe Brene: 'PLAKALA JE, ALI NIJE IMALA VIŠE SUZA'!
.

Pjevačica Lepa Brena najveću traumu doživjela je kada su kidnaperi oteli njenog sina Stefana. Nikad nije otkriveno ko su bili otmičari, a velikim zalaganjem i trudom Stefan je živ vraćen roditeljima.

Popularni voditelj Vanja Bulić gostovao je u emisiji "Press pretres" gdje je pričao o njegovoj i Breninoj dugogodišnjoj suradnji.

"Brena i ja se znamo od 1982. godine, ona je veliki profesionalac. Prije par godina me je pozvala i rekla da hoće da radi dokumentarni film. Ovih dana kada je prikazan čak i oni koji ne slušaju njenu muziku, gledali su ga s oduševljenjem jer ih je podsjetio na te lijepe osamdesete godine. Prikazana su tri dela, ali radit ćemo ih još", otkrio je Vanja.

Kada je voditelj pitao da li je bio uz Brenu kada je Stefan kidnapiran on je odgovorio:

"Drugi dan nakon toga otišao sam kod njih, živjeli su u drugoj kući. Tada sam prvi put vidio šta znači plakati bez suza. Brena je plakala, ali više suza imala nije, a Boba je stalno bio na telefonskoj vezi. Ja krivim državu što tada to nije riješila nego su ljudi platili ogromnu cifru za dijete. Ne daj Bože to nikome".

 

Novo