DUGA SIJEDA KOSA: O takmičarki ‘Zvezda Granda’ iz kamp priklice svi pričaju, ZANIJEMIT ĆETE KAD VIDITE NJENOG MUŽA! (FOTO)

Show
DUGA SIJEDA KOSA: O takmičarki ‘Zvezda Granda’ iz kamp priklice svi pričaju, ZANIJEMIT ĆETE KAD VIDITE NJENOG MUŽA! (FOTO)
.

Takmičarka ‘Zvezda Granda’ izazvala je toliko pažnje svojim predstavljanjem u ovom šou programu da je cijeli region pričao o njoj.

Tijana Kadović na takmičenje došla je u kamp prikolici, sa cijelim timom, frizera, šminkera i stilista, kao i obezbjeđenjem. To je izazvalo burne reakcije gledalaca ali najviše žirija, Tijana je ipak prošla dalje sa svih sedam glasova.

Pjevačica se izdvojila svojim ekscentričnim ponašanjem i izgledom u junu ove godine stala je na ludi kamen, a Tijanin suprug također gaji neobičan imidž.

On se na vjenčanju pojavio u odjelu sa cvjetovima i srebrnim cipelama, a pažnju privlači i njegova duga sijeda kosa.

Takmičarka je oduševila cijeli žiri pjevanjem, najviše svojim ponašanjem i stavom. U spacijalnoj emisiji Zvezda Granda pojavila se još atraktivnijem izdanju, a zadržala je prepoznatljivu frizuru.

Pokazala je noge, a još kraća odevna kombinacija odlično joj je pristajala.

Pjevala je “Ja za ljubav neću moliti”, dok su svi sa njom igrali na bini.

Loading...

Proziran kostim je naglasio njene fizičke atribute, a nema sumnje da se muškarcima i te kako dopala u ovakvom stajlingu.

Novo