Poznata glumica se udavala sedam puta, ali ovo joj je uništilo život: Svađa koja je njenu veliku ljubav koštala života

Show
Poznata glumica se udavala sedam puta, ali ovo joj je uništilo život: Svađa koja je njenu veliku ljubav koštala života
.

Lanu Tarner majka je rodila sa samo šesnaest godina. Tada, njen otac imao je osamnaest, i živjeli su na ivici siromaštva. U potrazi za boljim životom porodica se preselila u San Francisko.

 

Glumica se udavala sedam puta, a ljubavnicima koje je imala se ne zna broj! Međutim, samo jedan čovjek bio je ljubav njenog života, a on je preminuo nakon žučne rasprave, kada je njena kćerka morala oštro da reaguje kako bi ih razdvojila...
 
Međutim, tek tada život postaje turbulentan za ovu slavnu ljepoticu. Otac joj je ubrzo nakon selidbe ubijen, a majka se razboljela, te je ona morala da počne da radi kako bi prehranjivala i majku i sebe...
  
Ispred kioska na odmoru u školi, jednoga dana zapazio ju je poznati novinar koji ju je fotografisao, a kada su objavljene njene slike, svi su se pitali ko je ona. Ubrzo nakon, Lana postaje poznata i snima prvi film! Rola u ostvarenju "Poštar uvijek zvoni dva puta" ju je vinula u sam holivudski vrh. Uloge su se ređale, a vremenom su uz uloge dolazili i muškarci.

Udavala se čak sedam puta, a ne zna se broj ljubavnika koje je imala. Ipak njena najveća ljubav je, prema priči, bio njen tjelohranitelj poznat kao "Džoni Oskar". Par je često imao nesuglasice, a jednom prilikom su se toliko posvađali da je njena kćerka morala da reaguje kako bi ih razdvojila. U naletu bijesa, kćerka je uzela nož i zabila ga u grudi njenog ljubavnika. Ubrzo je Džoni i umro, a to je ostavilo veliki trag na Lanu.
 
Nakon toga su se tabloidi bavili njenim životom u potpunosti, a i sama je govorila da je to događaj koji joj je uništio život. Umrla je 1995. godine u Kaliforniji u 73-oj godini života.

 
 

Novo