Savršeni su na fotkama koje kače na Instagram: Kada ih fanovi iznenade i uslikaju, izgledaju upravo OVAKO!

Show
Savršeni su na fotkama koje kače na Instagram: Kada ih fanovi iznenade i uslikaju, izgledaju upravo OVAKO!
.

Trude se da na slikama koje objavljuju na svojim društvenim profilima izgledaju savršen, Međutim, fanovi uspiju da ih iznenade, da naprave poneki selfi sa njima i upravo te fotografije donose pravu istinu o izgledu svjetskih i domaćih javnih ličnosti.

Ovako Monika izgleda kada je fanovi slikaju

Važno je reći da su prethodna i ova slika nastale iste godine. Prva je djelo profesionalnog fotografa, a ova djelo amatera, i na njoj italijanska glumica izgleda dosta drugačije.

Razliku ćete primijetiti i između slike na zvaničnom profilu Megan Foks i slike koja je nastala mimo njene kontrole.

Iako i na ovoj fotografiji izgleda veoma lijepo, ipak se primijećuju da glumicafotošopom uljepšava slike koje objavljuje na svom profilu.

Pjevačica Lepa Brena za razliku od svjetskih javnih ličnosti, ne pravi lažnu sliku o svom izgledu. Ovako izgleda kada se sa svog profila obraća fanovima.

A ovakav utisak ostavlja kada je ti isti fanovi uslikaju. Gdje god da se pojavi, Lepa Brena je uvijek ista.
 

I glumica Anđelka Prpić poput Lepe Brene voli da se predstavlja u pravom svetlu, iako ima izvesnih razlika između ove i naredne slike. Evo Anđelke na njenom profilu.

Razlike koje smo primijetili u ovim poređenjima svakako nisu samo posljedica kvaliteta kamere kojom su zabilježene slike, već i posljedice želje pojedinih zvijezda da izgledaju besprijekorno. Obožavaci su osujetili njihove namere.

(ŽenaBlic.rs)

Novo