Ukoliko ste sačuvali neku od ovih 6 igračaka iz djetinstva, DANAS MOŽETE ZARADITI PRAVO BOGASTVO!

Zanimljivosti
Ukoliko ste sačuvali neku od ovih 6 igračaka iz djetinstva, DANAS MOŽETE ZARADITI PRAVO BOGASTVO!
.

Da vam je neko rekao da će ove igračke iz vašeg djetinstva imato veliku vrijednost i vrijediti na stotine ili hiljane dolara vi mu nebiste vjerovali. Ali danas su veliki sretnici oni koji su sačuvali svoje igračke u kutijama, jer su na dobrom putu da se obogate!

Neke od ovih igračaka mogu da vam donesu veliko bogastvo, a kada vam pokažemo  spisak dragocjenih igračaka biće vam žao što ih niste sačuvali.

Furbi, ova orginalna igračka koja nikada nije otvorena vrijedi oko 900 dolara.

Ukoliko imate knjigu Hari Poter i kamen mudrosti – Prvo izdanje vi možete zaraditi oko 6.500 dolara, dok za potpisan primjerak možete dobiti 15.000 dolara.

Ambalaža peza, danas vrijede jako puno,  ali 2006. godine, jedna kutija s likom astronauta prodata je na Ebay-u za nevjerovatnih 32.000 dolara.

Barbika, danas prava Barbi lutka vrijedi oko 23.000 dolara! Lutka iz 1959. godine sa satom vrijedi od 8.000 do 23.000 dolara.

Za monpol možete zaraditi oko 3.125 dola dok je rukom nacrtana verzija Monopola iz 1933. koja je bila u vlasništvu tvorca Monopola Čarlsa Darova, prodata je za 146.500 dolara.

Pokemon kartice, njihove orginalne kartice koje su u jako dobrom stanju možete prodati za nevjerovatnih 100.000 dolara

Provjerite da li imate neki od ovih predmeta s kojim ste se igrali u djetinjstvu i zaradite puno novca!

Novo