POZNATI MUZIČKI BEND PARAVAN ZA PROSTITUCIJU: Oglasila se pjevačica, odlučila iznijeti sve PRLJAVE DETALJE

Show
POZNATI MUZIČKI BEND PARAVAN ZA PROSTITUCIJU: Oglasila se pjevačica, odlučila iznijeti sve PRLJAVE DETALJE
.

Bivša članica muzičke grupe "The Pussycat Dolls" je odlučila da iznese sve detalje o članicama benda i trnovitom putu ka slavi.


Kaja Džons, bivša članica benda "The Pussycat Dolls" je odlučila da sve iskreno ispriča na društvenim mrežama o svom putu ka slavi, ali i o ostalim članicama ovog poznatog muzičkog benda. 

U postovima koje je objavila na Tviteru tvrdi da je bend u kojem je želela da započne karijeru bio samo paravan za prostituciju. Kaja se bendu pridružila 2003. godine, a napustila ga je dvije godine kasnije. 

- Ovo je moja istina. Zapravo nisam bila u ženskoj grupi. Bila sam u lancu prostitucije. Pjevale smo i bile slavne dok su oni koji su nas posjedovali zarađivali novac. Znaju da me pitaju koliko je to sve bilo loše. Pa eto, toliko da sam odustala od svojih snova, otišla iz benda i raskinula ugovor vrijedan 13 miliona dolara - napisala je Kaja u svojim objavama. 
 

Dodala je i to da je svaka članice grupe morala da da spava sa menadžerima, agentima i drugim važnim ljudima u toj industriji, a ako bi to odbile, kako kaže, navukli bi ih na drogu ili su im prijetili da će ih uništiti.

Ipak, postoji i druga strana ove priče.

Naime, osnivači grupe kažu da Kaja zapravo nikada nije ni bila prava članica benda, već samo jedna od djevojaka koja koja je želela da to bude.

 

Jedna od najpoznatijih članica te grupe je i Nikol Šerzinger, a "The PussyCat Dolls" je bio jedan od najslušanijih bendova za vreme njihovog postojanja. Za kratko vrijeme su postale omiljena grupa mnogim tinejdžerima širom svijeta, a njhove pjesme se i danas rado slušaju.

Novo