LEPA BRENA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG URAGANA: Njena kuća pretrpjela OGROMNU ŠTETU!

Show
LEPA BRENA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG URAGANA: Njena kuća pretrpjela OGROMNU ŠTETU!
.

Uragan Irma prouzrokovao je nezapamćeno nevrijeme u Americi. Pogodio  je South Beach, elitni dio Majamija, u kojem Lepa Brena posjeduje vilu vrijednu skoro milion eura. 

 

Kako piše Alo pjevačicina kuća je već pretrpjela jedan udar, koji je napravio ogromnu materijalnu štetu, a Živojinovići sada strahuju od novog talasa.

Kako navode izvori bliski pjevačici, Brena je kontaktirala prijatelje i komšije, kako bi pokušali da sklone stvari pred nalet uragana, ali nije uspjela jer su građani već evakuirani.

- Kada je vidjela kojom brzinom uragan ruši sve pred sobom, Brena se mnogo zabrinula šta će biti sa vilom u kojoj njena porodica provodi mnogo vremena. Odmah je pozvala prijatelje iz komšiluka na Floridi da iznesu stvari i svu pokretnu imovinu kako bi spasli šta se spasti može, iako je platila osiguranje da bi nakon cunamija pretrpjela minimalnu štetu. Zvala je i Vesu Jevrosimovića vlasnika Comtradea, koji odmah do nje poseduje penthouse, da se sa njim posavjetuje kako najbolje da sačuvaju imovinu. Međutim, veliki problemi u evakuaciji stvari otežala je činjenica da se gotovo 250.000 ljudi već evakuisalo iz tog dijela Floride, te je bilo dosta kasno da se bilo šta preduzme”, ispričao je izvor.

Novo