Pijte vodu mjesec dana na prazan stomak, a rezultati će vas oduševiti!

Zdrav život
Pijte vodu mjesec dana na prazan stomak, a rezultati će vas oduševiti!
Jedna žena mjesec dana pila je vodu na prazan želudac i detaljno objasnila što joj se sve dogodilo.

Jedna žena mjesec dana pila je vodu na prazan želudac i detaljno objasnila što joj se sve dogodilo.

Jednog dana, nakon što je dulje vrijeme konstantno bila umorna, pitala se "što rade žene u Japanu da imaju finu kožu i lijepe figure?" Nakon istraživanja, otkrila je japanski običan pijenja vode ujutro na prazan želudac i odlučila probati. Rezultatima je bila oduševljena.

Ovo su njezini savjeti:

1. Odmah nakon buđenja, prije pranja zuba, na prazan želudac popijte četiri čaše vode. Ako vam je teško popiti toliko vode odjednom, krenite polako i pijte sve dok ne dođete do četiri čaše.

2. Ne jedite ništa narednih 45 minuta. Nakon 45 minuta možete normalno jest i piti.

3. Dva sata nakon doručka, ručka i večere ništa ne pijte ni jedite.

A ovo su promjene koje su se kod nje dogodile:

Osjećala se sve svježije i zdravije - Nekoliko dana nakon što je počela prakticirati tu metodu, počela se osjećati laganije, a napomenula je kako je osjetila da joj se tijelo lakše rješava toksina.

Ubrzao joj se metabolizam - "Prestala sam osjećati glad svakih sat vremena", napominje te dodaje kako je izgubila želju za grickalicama između obroka te osjetila da ima više energije.

Izgubila je višak kilograma - Kako više nije osjećala glad kao prije, jela je sve manje i tako se riješila viška kilograma bez puno muke. Naravno, višak energije koji je osjetila iskoristila je da više vježba i u svom tijelu se osjeća još bolje, prenosi Index.

Nestala je žgaravica - Prije nego je počela prakticirati pijenje vode na prazan želudac, patila je od loše probave i refluksa. Sve je to nestalom a nestao je i osjećaj nelagode nakon svakog obroka.

Koža joj je počela izgledati sve ljepše-  Napomenula je kako su joj ljudi prije često govorili da izgleda prestaro za svoje godine, a sad joj koža izgleda zdravije te ima manje bora na licu.

Kosa joj izgleda ljepše i zdravije -  Prije je na šišanje vrhova morala ići dva puta mjesečno, a sad joj kosa više ne puca toliko i vrlo je sjajna.

Nestale su urinarne infekcije - Tvrdi  da joj je tretman vodom riješio i urinarne infekcije bolje od bilo kakvih antibiotika. Naglasila je da više ne osjeća peckanje dok mokri, a to je također zahvalila ovom tretmanu.

Dugo nije bila bolesna - Tvrdi da joj je od svakodnevnog pijenja vode na prazan želudac ojačao i imunitet te se otad još uvijek nije razboljela.

Napomenula je kako bi rezultati trebali biti vidljivi već za deset dana.

 

Novo