Probudila se sa crnim nosom, ubrzo je shvatila istinu (VIDEO)

Porodica i zdravlje
Probudila se sa crnim nosom, ubrzo je shvatila istinu (VIDEO)

Video je postao viralan i brzo se širi društvenim mrežama.

Korisnica TikToka pod imenom @Nasshhlaa jedno jutro kad se probudila bila je vrlo iznenađena. Naime, kada je otvorila oči primijetila je crnilo ispod nosa. Kasnije je saznala šta se dogodilo tokom noći – u njenom bloku je izbio požar.

Kao i obično, uvečer je otišla na spavanje da se odmori, ali nije mislila da će se u međuvremenu desiti prava noćna mora. Nekoliko sati nakon što je zaspala, u zgradi je izbio požar. Plamen je brzo zahvatio zgradu, a dim je ispunio hodnike i stanove.

Stanovnike su usred noći probudili alarmi i morali su da napuste svoje domove. Vatrogasci su odmah počeli sa evakuacijom stanara. Međutim mlada tiktokerica očigledno toliko čvrsto spava da je ništa od ovoga nije probudilo.

“Kad se ujutro probudiš sa crnim nosom… Moja zgrada je bila u plamenu dok sam spavala i svi su evakuisani”, napisala je ispod viralnog videa koji je dobio brojne komentare.

Dok su joj jedni savjetovali da se obrati ljekaru, drugi su se čudili njenom čvrstom snu.

@nasshhlaa_ don’t you even try to wake me up…. EVER | Ig: naslii28_ #paratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii #fypシ #viralvideo ♬ Funny - Gold-Tiger

“Potraži doktora zbog udisanja dima”, “Hvala Bogu da si živa”, “Nikad nemoj imati svijeće u stanu”, “Ovo je strašno. Nadam se da si dobro”, “O moj Bože, idi kod doktora”, “Kladim se da je to bio najbolji san koji si ikada imala”, bili su neki od komentara.

“Jeste li zaista sve ovo prespavali”, upitao je jedan od korisnika, a @Nasshhlaa je odgovorila: “Kunem se. Nisam čula apsolutno ništa. Spavala sam kao anđeo”.

Ne propustite