ASTROLOZI OTKRILI, EVO KO VAM JE SUĐEN PREMA HOROSKOPU: Oni su najbolji parovi - NIKO IH NE MOŽE RASTAVITI

Kiosk
ASTROLOZI OTKRILI, EVO KO VAM JE SUĐEN PREMA HOROSKOPU: Oni su najbolji parovi - NIKO IH NE MOŽE RASTAVITI
.

Postoje mnoge stvari koje će vam pomoći da nekoga upoznate i razumijete, hrana koju vole, omiljeni film, priče o odrastanju…ali ako znate horoskopski znak te osobe mnogo ćete bolje shvatiti da li ste sa njom kompatabilni.

Astologija nam govori da je astrološka usklađenost među znacima siguran način da osigurate sreću u ljubavi.

Naravno, postoje i skeptici koji ne vjeruju da ćete horoskopom pronaći idealnog partnera, ali čisto zabave radi ili kao validni kriterijum, pogledajte sa kojim se znakom najbolje slažete i ko zna, možda je baš vaš sadašnji ili budući partner i po astrologiji i po individualnim osobinama baš vaša srodna duša.

ljubav-horoskop-676x420

VAGA I LAV

Oba ova znaka dopunjuju jedan drugi i odlično međusobno komuniciraju. Oboje vole druženje, obožavaju romansu i doživljavaju jedno drugo kao prave ljubavnike. Slobodni su da potpuno pokažu sve što imaju da daju – Lav zahtjeva pažnju, a Vaga će stalno da podilazi i laska tom velikom egu.

OVAN I VODOLIJA

Njima nikada nije dosadno. Ova veza je puna uzbuđenja i avantura. Oni vole sebe, ali vole i slobodu. Ova dva znaka čine veoma kreativan par, a veza im se zasniva na međusobnom divljenju.

OVAN I RAK

Ovan je hrabar i nezavisan, dok je Rak visoko energičan i uživa u izazovima te izvlači najbolje iz Ovna. A on, sa druge strane, Raka uči kako da bude nezavisan.

RIBE I OVAN

Oni mogu biti veom dobar par, oboje su romantične duše koje podstiču jedno drugo da pokažu najbolje od sebe. Ribe su osjećajne i njihova povjerljivost ih čini pogodnim za duge ljubavne veze. Ovan je lider koji pokazuje mnogo inicijative te će bez ustezanja juriti Ribe i preuzeti ulogu zaštitnika u vezi.

BIK I RAK

Ova dva znaka pokazuju izuzetno međusobno razumjevanje u vezi. Rak je lojalan i pažljiv te pokazuje veliku emotivnu podršku partneru. I Rak i Bik cijene porodične vrijednosti, stabilnost, odgajanje potomstva i veliki stepen društvenosti, ali i ogromnu ljubav prema hrani. Njima je kuvanje i uživanje uz dobar film ključ za srećnu vezu.

BIK I JARAC

Ova dva znaka vole i poštuju jedno drugo i skoro da se međusobno telepatski razumiju. Bik će se diviti partnerovoj radnoj etici, jakim ambicijama i duhovitosti, dok Jarac pokazuje zahvalnost za osjećajnu stranu partnera. Srećom, oba praktična znaka su na istoj talasnoj dužini kada je riječ o mnogim stvarima.

STRIJELAC I OVAN

Strijelac je gospodar avanture i obožava svoju slobodu. Ne toleriše dramu u vezi i uvijek slijedi svoje srce. Ovan takođe voli avanturu te će savršeno funkcionisati i nikada im u vezi neće biti dosadno. Oboje takođe nisu podstrekaći svađe i u njihovom odnosu neće biti mjesta raspravi.

RAK I RIBE

Oba znaka su vodena, te imaju prirodnu duhovnu vezu. Ribe će lako pružiti haroniju u vezi i oba znaka su veoma intiutivna međusobno. Duboko su emotivni i brižni, fokusirajući se na njegovateljskim sposobnostima i tome da nikako ne povrijede partnera. A kako je vezi pnajviše potrebna stalna briga i njega, sigurno će njihov odnos trajati zauvijek.

LAV I STRIjELAC

Oba znaka su optimisti i velikodušni, a posebno vole da se zabavljaju. Oboje su impulsivni, a Lav je posebno trvrdoglav i zato mu Strijelac pomaže da dođe do riješenja koje on ne vidi. Strelac apsolutno obožava samopouzdanje koje ima Lav i cijeni što ne pokazuje nimalo ljubomore.

DJEVICA I JARAC

Djevica je mudra i tiha, ranjiva ponekad iako se trudi da to sakrije. Teško ih je pročitati, ali ako im otkrijete tajnu šifru, pustiće vas unutra zauvijek. Jarac se ne boji mističnosti Djevice i kada se ona otvori partneru, privući će svojim osobinama Jarca još više.

LAV I BLIZANCI

Ovaj živahan duo obožava avanturu. Lav donosu lojalnost u vezi jer je jak partner, dok Blizanci predstvljaju dobrotu i osjećaj ljubavi kod partnera. Oni cijene svojeglavnost Lava i upravo zbog toga ga i vole.

VODOLIJA I BLIZANCI

Ova dva vazdušna znaka zajedno će uz pesmu koračati kroz život, noseći se sa usponima i padovima. Blizanci vole ideje, a kreativna Vodolija će izvući najbolje od njih. Oba znaka uživaju u svojoj samostalnosti i razumiju potrebe jedno drugog te neće gušiti partnera. Blizanci drže vezu svježom, dok je Vodolija čini stabilnom.

ŠKORPIJA I LAV

Ovo je naizgled napeta veza jer Škorpija zna da bude zahtjevna i ljubomorna, sa oštrim jezikom. Ali Lav će samo podgrijati strast i žudnju kod partnera. Oboje su veoma lojalni, ali i vrlo zahtjevni, pa ako pronađu oproštaj i zajednički jezik nakon svađe, veza će im biti eksplozivnija od vatrometa za Novu godinu.

BLIZANCI I VAGA

Ova dva vazdušna znaka imaju intelektualnu vezu jaku podjednako koliko je i njihova seksualna privlačnost. Veza će im uvijek biti svježa i brza jer su oboje energični i vrlo društveni. Oboje cijene ljepotu, a Vagi je važna harmonija prije svega, pa neće dopustiti da u vezi prevlada želja Blizanaca za svađom.

Ne propustite