SAŠA POPOVIĆ JUTROS U EMISIJI OTKRIO SVE O VANJI KNEŽEVIĆ: Objavio ekskluzivni snimak NAKON FRKE U GRANDU, "KARLEUŠA JE..."

Show
SAŠA POPOVIĆ JUTROS U EMISIJI OTKRIO SVE O VANJI KNEŽEVIĆ: Objavio ekskluzivni snimak NAKON FRKE U GRANDU, "KARLEUŠA JE..."
.

Vanja Knežević definitvno je postala jedna od najpopularnijih takmičarki u moru zaboravljenih kandidata, a iako je napustila "Zvezde Granda", tvrdi da ostaje njena želja da postane pjevačica jednog dana.

Nakon što se situacija u Grandu ne smiruje zbog njene diskvalifikacije, Saša Popović je jutros odlučio da stane pred kamere "Prve TV" i otkrije šta se zaista desilo iza kamera.

- Jelena mi je rekla: Sale, četiri kruga je hvalim, četiri kruga joj dajem vjetar u leđa. U jednoj emisiji sam joj skrenula pažnju i rekla sam pazi dobro na stajling jer možeš da budeš zvijezda, dio je Izjave Saše Popovića.

Dodao je još da je Jelena Karleuša inisistirala da se Vanja Knežević vrati u takmičenje nakon njegovog telefonskog razgovora sa Vanjinim ocem.

vanja1-830x0

foto: Printscreen

Sada je ekskluzivno otkrio i da je 46 dana šutjela, a tek nakon emitovanja emisije riješila da se ljuti!

"Mi smo tu emisiju snimili još u januaru, 46 dana je ćutala, ona je dolazila posle toga i na snimanje drugih emisija. Šta se desilo? Gostovala je u specijalu, koji je snimljen par dana prije emitovanja emisije i ne znam zašto tada nije rekla da smo mediokriteti i prostakluk kao što je pisala na Instagramu?!", upitao se Popović, a potom pustio snimak Vanjinog razgovora s voditeljima Zvezdi Granda, gdje je nasmijano govorila o pobjedi u "Nekim novim klincima", ali se dotakla i "suza u posljednjoj emisiji":

sasa-popovic

foto: Printscreen

"Uslijedili su neki komentari, a ja kroz sve idem srce i kada je u pitanju neki teži komentar, ja reagujem suzama. Bilo je u vezi s ličnošću, trudila sam se da zadržim suze, ali nisam uspjela, sve je to ljudski", rekla je Vanja u prikazanom segmentu, nakon čega je Saša rekao:

"Tada je prvi put dobila negativni komentar, a šta je sve šerovala?"

 

Ne propustite