VUČIĆ VEČERAS BRUTALNO ODGOVORIO CECI RAŽNATOVIĆ: “Nemojte da ...” USLIJEDIO HAOS!

Kiosk
VUČIĆ VEČERAS BRUTALNO ODGOVORIO CECI RAŽNATOVIĆ: “Nemojte da ...” USLIJEDIO HAOS!
.

Predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras u emisiji Hit Tvit na Pinku da je vidio objavu Svetlane Ražnatović na Instagramu u kojoj je napisala “nemojte kamenom na pendrek i nemojte pendrekom na kamen”.

“Da vas pitam, a čime ćete da idete na kamen? Neko vam napada Skupštinu, policiju, po dva sata ih tuku svim mogućim, cijela Srbija to gleda, a onda se svi pravite naivni, pa se pitate čime da uzvrate? Pa šta treba oni da rade”, upitao je Vučić.

Podsjetimo, Ceca Ražnatović je ranije objavila ovu poruku na društvenoj mreži Instagram: 

“Nisu ove dve Srbije! Ovo je jedna jedina, naša Srbija! Ubija nas korona, užasava nas nasilje, šokirani smo rušenjima, sramne fotografije iz naše lijepe zemlje odlaze u svet! Kamenom na pendrek, pendrekom na kamen – ne smijemo da dozvolimo”, napisala je Ceca na društvenoj mreži Instagram, pa nastavila:

ceca-2-censored

foto:Screenshot

“Zaboravljamo da moramo da čuvamo i druge i sebe od korone, ali očigledno i od nas samih! Pomozimo sami sebi! Ne ruši grad – sramota! Pojedinci, ne napadajte novinare i policiju – sramota! Pojedinci, ne brukajte uniformu – sramota! Ne povređuj druge – sramota! Svako mora da ima pravo na svoje mišljenje, a da zbog toga nikoga ne ugrožava, niti da bude ugrožen. Budimo dostojanstveni i u neslaganju, neka nas dragi Bog sačuva! Živjela Srbija”, zaključila je Ceca.

Izvor: Objektiv.rs

Ne propustite