OVO SU REČENICE KOJE MUŠKARAC IZGOVARA KAD VAS VIŠE NE VOLI! Ako vam kaže ovo pod brojem 2. GOTOVO JE!

Objavljeno:26.11.2020 - 23:13
A A A Times Arial

Ovo su neke od rečenica koje muškarci izgovaraju kada im nije stalo do vas. 

Naravno, obratite pažnju na situaciju jer nekada i u svađi kažemo nešto što nismo htjeli. Ipak, ako vam često to govori, zapitajte se.

couple-watching-horror-movie

Stvarno te volim:

Možda će vam biti smiješno, ali postoji razlika između “volim te”i “stvarno te volim”. To “stvarno” više zvuči kao pravdanje zbog osjećaja krivice.

sad-man-couple-angry-fighting-the-trent

Radi šta hoćeš:

Ukoliko vam ovo govori, to može značiti da se distancirao od vas. Ne interesuje se šta ćete uraditi i ne razmišlja o tome kako da nađete rješenje za problem.

Umišljaš:

Prvo se zapitajte da li samo umišljate ili zaista imate pravo. Često će muškarci kako bi oprali svoje greške i kako se ne bi morali pravdati reći da nešto umišljate.

couple-in-bed-650x325

Ako ti se ne sviđa, nađi nekog drugog:

Ovim pokazuje da mu je svejedno hoćete li biti s njim. Ovo može biti i vid ucjene jer ćete se vi bojati da vas neće ostaviti i onda ćete raditi po njegovom. Nemojte dozvoliti da manipuliše vama.

conscious-couples-habits

Ne vjerujem ti:

Ako vaš partner sumnja i ne vjeruje vam, to pokazuje koliko je nesiguran u sebe. Zar da budete s nekim ko sumnja u sve što uradite?

I NA KRAJU POSEBNO OBRATITE PAŽNJU NA OVU REČENICU --->>>

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!