KO JE MAJKA DJETETA? Vaš odgovor otkriva kakvi ste zaista U DUŠI!

Kiosk
KO JE MAJKA DJETETA? Vaš odgovor otkriva kakvi ste zaista U DUŠI!
Nekada nam podsvijest govori mnogo, te utiče na naše odluke koje donosimo u životu.

Nekada nam podsvijest govori mnogo, te utiče na naše odluke koje donosimo u životu.

Taj id, što je u psihologiji naziv za naše nesvjesno nosi jedan dio naše ličnosti, a posebno je vezan za temperament, kao urođeni tj.nasljedni dio naše ličnosti, na koji malo možemo da utičemo.

Donosimo vam jedan zanimljiv kviz u kojem trebate da napravite izbor ko je majka djeteta, na osnovu slike. Slika govori hiljadu riječi, barem tako kažu, a šta će vama ova slika da kaže reći će mnogo o vašoj ličnosti, vašim ambicijama, načinu života koji želite da vodite u svojoj budućnosti.

Pa da vidimo, šta kažete vi, ko je od ponuđenih majka djeteta?

majka3

MAJKA 1
Vi ste poznati po svojoj divnoj energiji, nezavisnosti i ljubaznoj pozitivnosti kojom zračite.

MAJKA 2
Vi ste veoma popularna osoba koja ima mnogo prijatelja i snažnu energiju. Na prvom mjestu su Vam Vaše vrijednosti i porodica.

MAJKA 3
Vi ste osoba koja je uvijek tu za druge ljude jer volite da pomažete drugima. Vaš uspjeh je zasnovan na dubokim vezama koje imate samo sa određenim ljudima, a ne sa svima koje poznajete.

MAJKA 4

Vi ste osoba slobodnog duha i idete tamo gdje Vas vjetar vodi. Ljudi se dive Vašoj sposobnosti da razlikujete dobro od lošeg, kao i činjenici da ste veoma iskrena i realna osoba koja uopšte ne voli da se bavi lažima i sličnim stvarima.

Ne propustite