PLANIRAJU SVADBU I BEBU, A SADA JE RODBINA RAZOTKRILA MILIJANU (21): Evo zašto je sa Milojkom (74), SAD JE SVE JASNO!

Kiosk
PLANIRAJU SVADBU I BEBU, A SADA JE RODBINA RAZOTKRILA MILIJANU (21): Evo zašto je sa Milojkom (74), SAD JE SVE JASNO!
.

Mediji u regionu već danima pričaju o vezi Milojka (74) i Milijane (21), a njihova ljubav će uskoro biti krunisana brakom.

I dok ih svi osuđuju, oni ne mare za to, već zaljubljeno šetaju i gledaju venčanicu i stvari za bebu koju planiraju.

Nakon što je cijela Srbija čula za njihovu nesvakidašnju vezu, oni su gostovali i u emisiji "Nećete vjerovati" gdje su osim razgovora o tome kako se ljubav među njima desila, pokazali ljudima da imaju ozbiljne planove, pa su ruku pod ruku razgledali izloge sa stvarima za bebe.

screenshot

- Komšije smo inače. Upoznali smo se, nije se bilo teško upoznati, sretali smo se svaki dan. Onda sam se ja zaljubila i naravno navela njega da se i on zaljubi - priča Milijana, a na pitanje da li je tako bilo Mikan, kako ga iz milošte zove, odgovara: "Tačno, tačno, tako je bilo, ja to prihvatam".

Oni žive u skromnoj brvnari u selu nadomak Požege i kažu da je to njihova palata.

- U Požegi kad nas vide, prva pomisao ljudi je: "Jaoo, ona je sa njim zbog novca!", ali to nije tačno - priča buduća mlada, a na pitanje kako prihvataju komšije, kažu: "Kako ko, ali to nas ne zanima mnogo".

Na fotografijama postavljenim na njenim mrežama stoji uz automobil, za koji mnogi misle da pozira koa "spoznoruša uz Milojkov automobil".

- Volim mnogo da se fotografišem pa sam na jednoj svadbi stala uz bijeli mercedes Milojkovog sestrića. Milojko nema kola - kaže Milijana i zaključuje:

- Moramo da sredimo malo kuću. Milojko je živeo u veoma staroj brvnari, ali sada imam sve kao druge domaćice u kućama. Planiram da se i ja zaposlim i doprinesem našem budžetu.

Završila sam četvorogodišnju školu, tehničar sam za zaštitu životne sredine, ali ne tražim posao u struci. Ne stidim se rada, gledam neki butik ili kafić.

- Moji poznaju Milojka cijeli život i znaju ga kao dobrog. Dedu nemam ni sa jedne strane. Baka koja živi u Beogradu ne kaže ništa. Tatina majka, sa njom sam živjela ovdje u selu, niko ništa nije negativno rekao. Moja majka neće to da mi pokaže, ali vjerovatno je pogađaju komentari više od mene, zna oduvijek Milojka, nikad joj nije smetala naša veza, samo sada ne može da povjeruje kakvih komentara ima - kaže Milijana.

 

Ne propustite