CIJELA BOLNICA U ČUDU: Evo šta je DEA JUČER PITALA LJEKARE, nisu vjerovali šta čuju!

Kiosk
CIJELA BOLNICA U ČUDU: Evo šta je DEA JUČER PITALA LJEKARE, nisu vjerovali šta čuju!
.

Voditeljica Dea Đurđević oporavlja se nakon saobraćajke, a iako se i dalje nalazi u jedinici intenzivnog liječenja, Dea zasmijava sve u okolini.

SARAPA JUTROS VODIO JUTARNJI, A ONDA MU DEA IZNENADA POSLALA PORUKU: Svi su zanijemili KAD SU OVO ČULI (VIDEO)

- Doktori svakodnevno po tri puta obilaze Deu. Kada joj je saopšteno da su prošla kritična 72 sata, te da oporavak dobro teče, ona je bila oduševljena. Naravno da je rane bole, pogotovu što je imala nekoliko ozbiljnih povreda, ali se trudi da osmijehom oraspoloži sve. Ne želi da se žali na bolove, ali kada je pitaju kako se oseća, kaže da će sve izdržati - kaže za “Blic” izvor upućen u situaciju.

dea-djurdjevic-insta-770x410

Ove riječi potvrdio je i načelnik VMA prof. dr Miroslav Vukosavljević, koji je rekao:

- Uz veliki široki osmijeh je rekla: “Ja sam odlično, ja sam megacar”. Taj njen osmijeh, i sad sam se naježio i morao sam to da zapišem - rekao je načelnik VMA gostujući u “Novom jutru” na TV “Pinku”.

509043-dea-ls

Kako pišu srbijanski mediji, Dea se u bolnici raspitivala o aktuelnostima u Srbiji, “Jutarnjem programu”, “Pinku”, kolegama, javnim ličnostima, stanju u kući, ali i tome šta joj rade majka Nena i partner Mladen. U više navrata ona je čak pitala i šta rade u njenom omiljenom klubu Crvena zvezda.

dea-djurdjevic-rtv-pink-750x500

- Poznato je koliko Dea obožava Crvenu zvezdu i da je pasionirani navijač. Sve je nasmijala kada je doktore pitala ima li nekih novosti u njenom omiljenom klubu, te šta rade igrači i kakvi su planovi njenog omiljenog kluba. Još kada su joj prenijeli da su se igrači, ali i navijači, raspitivali za njeno zdravlje i putem društvenih mreža je pozdravljali, Dea se oduševila. Iako ih je sve u bolnici ta situacija nasmijala, sa Deom normalno razgovaraju apsolutno o svemu. Upućena je u dešavanja izvan bolnice. Iako je doživjela tešku saobraćajku, trudi se da razmišlja o drugim stvarima i da skrene misli - kaže izvor za "Blic".

dea-djurdjevic-foto-nikolatomic-13-830x553-bea

Ne propustite