Ova dama izgleda prelijepo i sretno, ali kad vidite donji dio fotografije ostat ćete bez teksta

E buraz
Ova dama izgleda prelijepo i sretno, ali kad vidite donji dio fotografije ostat ćete bez teksta
.

Ako pogledate u našu fasciniranost slavnim osobama, možda ćete vidjeti da predstavljaju određeni "uspjeh" za obične ljude. Volimo kopirati one koji su zainteresirani za slavu i bogatstvo, ali neki od njih mogu biti osobito utjecajni zahvaljujući svim njihovim pričama o prevladavanju koje im je život priredio.

Mi volimo dobru priču o uspjehu, ali mi to također volimo kad se slavne osobe pokazuju više od toga kao samo modne ikone i mogu pokazati i svoje nedostatke. Sastavili smo popis poznatih osoba kojima se divimo zbog tog posebnog razloga.

Karolina Kurkova

1

Češki model Karolina Kurkova najpoznatija je po svom nastupu u Victoria's Secret donjem rublju. Ali ako ste ikad pomno pogledali njezine slike (iako ne u časopisima, jer se fotošopiraju), vjerovatno ste primijetili da lijepa dama nema trbuha. To je zbog opreacije iz djetinjstva, najvjerovatnije popravljajući kilažu. To ipak ne kvari njezin pogled na sve ipak.

Melanie Gaydos

2

Imajući genetsku bolest koja mijenja cijeli izgled može razbiti puno ljudi, ali Melanie Gaydos 28-godišnji model ima ektodermalnu displaziju i gotovo je slijepa i ćelavica je zbog alopecije - ali ona je u velikoj potražnji u svijetu modela. Melanie je model za Eugenio Recuenco, časopis Galore, Cosmopolitan, i za Nina Athanasiou na New York Fashion Weeku.

Megan Fox

3


Tko god mislio da jedna od najtoplijih glumica u Holywoodu nema nedostataka, bit će iznenađena saznati više o obliku palca i prstiju - Megan Fox pati od toga. Navodno, zapanjujuća glumica zbog toga je imala nizak nivo samopoštovanje, prije nego što je učila da cijeni svoje tijelo u svom punom obliku.

Sylvester Stallone

4

Možemo se raspravljati o glumačkoj sposobnosti gospodina Stallonea, ali nitko ne može osporiti da je postao ikona filmske industrije 90-ih. No, prije toga je morao prevladati borbu oštećenih živaca u njegovom licu - polovica se jedva potezala, što mu je Rambo učinio njegovim znakom potpisa.

Seal

5

Teško je zanemariti nedostatak koji je sletio na taj popis jer je to pravo na njegovu licu - i ako ste ikad pomislili da je to rezultat problema s aknama, bili ste u krivu. Seal pati od vrste lupus - discoid lupus erythematosus (DLE).

To je kronična bolest kože koja uključuje upalu i ožiljke kože koja je izložena suncu.

Paola Antonini

6

U 2014. ova zapanjujuća mlada gospođa izgubila je dio noge. No, u situaciji u kojoj bi mnogi ljudi odustali, ona se podigne iznad nje, i započne veliku karijeru modelinga i sada je zagovornik pozitivnih životnih stilova tijela. I pogledajte koliko radosti ima u njezinim slikama!

Lily Allen

7

Ova iznimno nadarena pjevačica ima mnogo rizičnih kostima u svojim emisijama, fotografijama i na crvenom tepihu. Obično ima proreze tako nisko da možete vidjeti njezinu malu deformaciju.

Kate Bosworth

8

Kate Bosworth osvojila je naša srca svojom izvedbom u 21, The Whisperer i Young Americans. A ti se ne možeš maknuti s nje, iako su njezine oči ... zanimljive. Kate živi sa stanjem pod nazivom heterochromia, što čini jedno od njenih očiju plavim, a druga plava i smeđa.

Andy Garcia

9


Moglo bi zvučati kao priča iz knjige, ali ljubljeni Andy Garcia zapravo je rođen s povezanim blizancem pričvršćenim na ramenu, a na njegovim leđima možete naći ožiljak koji je ostao prije operacije prije mnogo godina. To ga nikad nije spriječilo igrati sve one gangstere.

Mila Kunis

10

Ova je ikona glumica, mama koja je u tinejdžerskim danima patila od kroničnog iritisa, a godinama je bila slijepa u jedno oku. Ako pomno pogledate njezine slike, možete vidjeti razliku u boji između njezinih očiju, što je također rezultat stanja.

Gerard Butler

11

Gerard Butler morao se operirati kao dijete kako bi ispravio tinitus, ostavivši mu uho. Na mjestu snimanja Tomb Raider filma šminkeri su mu morali zalijepiti uho.

Milo Ventimiglia

12

Svi smo se zaljubili u zvijezdu filma  "This is us", ali nije ostavio isti dojam u ranijim godinama djelovanja. Njegova usnica se ne pomiče ispravno zbog loše funkcije živaca. Uglavnom, njegova gornja usna nema osjećaj dodira.

Miles Teller

13

31-godišnji glumac ima vrlo primjetne ožiljke na licu, a budući da je lice najveći glumac, sretni smo što ga nije zaustavio u karijeri. Tko bi želio propustiti njegov sjajni nastup u Whiplashu ili The Spectacular Now?

Owen Wilson

14

Već smo spomenuli da su značajke lica ključne za glumce u svojoj karijeri, a još jedna slavna osoba koja pliva protiv plime je Owen Wilson - njegov zloglasni nos rezultat je višestrukih prijeloma. Također, to je vrsta njegovog zaštitnog znaka.

 

 

Ne propustite