PET stvari koje svaki muškarac mrzi na svojoj ženi, ali joj to ni za živu glavu neće priznati

E buraz
PET stvari koje svaki muškarac mrzi na svojoj ženi, ali joj to ni za živu glavu neće priznati
.

Muškarci ne vole neke stvari kod svojih partnerki, ali im se to neće baš usuditi reći. Evo  o čemu je najčešće riječ:

Kada neće reći u čemu je problem

1

Žene obično kada se naljute,  neće jasno reći šta je on pogriješio.  Žele da on sam shvati i da se iskupi zbog toga. Problem je što oni često nisu svjesni šta rade i da im morate reći u čemu griješe jer inače neće shvatiti.

Svakako je bolje odmah riješiti to, a ne pustiti da nagađaju šta je jer možda nećete dobiti ono što očekujete.

Nesigurnost

2

Ono što im još smeta jeste kada im je partnerka nesigurna i stalno traži mane na sebi. Čak i kada nemate samopouzdanja, odglumite ga.

Zapostavljanje

3

Nekada se zna desiti da ih partnerke zapostavljaju, da nalaze vremena za sve, osim za njih. Realno, niko od  nas ne voli biti zapostavljen, pa i oni.

Ljubomora

4

To što pravite ljubomorne scene i vidite problem gdje ga nema, vam zaista ne pomaže. Ako pretjerujete u ljubomori, ne vjerujete toj osobi, zašto ste onda sa njom?

Konstantno zivkanje, kontrolisanje

5

Ne možete očekivati da će partner non-stop biti s vama. Konstantnim zivkanjem, ispitivanje, ćete ga samo udaljiti od sebe. Zapamtite da partner nije jedini smisao vašeg života. Umjesto da trošite vrijeme na kontrolisanje, okrenite se svojim hobijima i dragim osobama.

7 skrivenih strahova o kojima 90% muškaraca nikada ne priča : Sa brojem DVA se muči svaki muškarac

Snaga muškaraca nije u njihovom nedostatku straha nego u njihovoj sposobnosti da kontrolišu strahove i skrivaju ih od društva. Zato biste trebali znati da muškarci strahuju od mnogih stvari, a neki od tih strahova vrlo su slični onima koje žene imaju.

Mi smo sastavili kratki popis stvari koje najviše brinu većinu muškaraca.

Novac

1


Novac je jedna od onih stvari koje obično uzrokuje neke neprospavane noći za muškarce. Standardi društva diktiraju da se muškarci trebaju roditi kao hranitelji. Oni su odgovorni za sigurnost njihovih porodica, a ako ne uspiju, to obično znači da oni ne uspijevaju kao muškarci. Također, muškarci vide novac kao “obavezu” ako žele imati djevojke. Međutim, ljubav, briga i pažnja trebaju biti mnogo važniji od novca. Ako smo u krivu i ako djevojka treba više novca nego tvoja ljubav, ona nije dostojna vašeg vremena.

Ljubomora

2


Muškarci ne pokazuju svoju ljubomoru otvoreno. Međutim, to polako uništava njihovo samopoštovanje. Na primjer, možete spomenuti jednog od vaših muških kolega vašem partneru, a on neće pokazivati znakove straha ili brige, ali ne znači da nije ljubomoran. Brine se i uvijek će se uporediti s onim prijateljem. Muškarci ne vjeruju u prijateljstvo između muškaraca i žena.

Razlika u visini

3


Pa, ovo nije tajna. Muškarci ne vole više žene jer to ih čini malima.

Malo iskustvo u odnosima

4


Svaki čovjek planira biti mačo. Muškarci čak imaju naviku lagati o svojim prethodnim odnosima i stvarnom broju tih odnosa. Boji se istih stvari kao i žene. Ako ga podržavate i pokažete mu svu ljubav koju zaslužuje, biće sigurniji i upotrijebiće tu ljubav kao gorivo da bude još bolji dečko ili muž.

Dlake

5


Muškarci ne vole biti dlakavi.

Dijeta

6


Muškarci ne vole govoriti o svojoj prehrani jer misle da se čini čudnim u očima “potencijalnih djevojaka”.

Ljubav i veze

7


Žene uvijek govore o svojim odnosima i uvijek traže načine razumijevanja muškaraca. Međutim, oni bi trebali gledati samo na njihova srca i vidjeće isti strah i iste emocije koje leže u muškarcima. Ali muškarci ne vole govoriti o tome. Oni takođe brinu o ljubavi, i oni takođe žele da sve bude u redu.

Ne propustite