ŽENE ODLUČILE: Ovakvi muškarci su atraktivniji od mišićavih

Praktična žena
ŽENE ODLUČILE: Ovakvi muškarci su atraktivniji od mišićavih
.

Najnoviji trendovi pokazuju da bi mišićavi muškarci mogli izaći iz mode, te da će žene koje traže idealnog partnera birati bucmaste muškarce. 

Planet Fitness je proveo istraživanje među 2000 muškaraca i žena kako bi doznali koji je oblik tijela najatraktivniji. Rezultat je otkrio da sedam od deset žena više privlače momci koji imaju desetak kilograma viška.

muskarci1

Prema članku iz Washington Posta iz 2015, oko 37 posto Amerikanaca u dobi od 20 do 54 godine odgovara tom opisu. Istraživanje je otkrilo da 78 posto žena vjeruje da su bucmasti muškarci sigurniji u vlastitoj koži, a četiri od pet mama izjavilo je da su ponosne jer su se udale za nekoga tko se može pohvaliti takozvanim ''dad bodyjem''.

muskarci2

Profesor antropologije na Sveučilištu Yale Richard Bribiescas otkrio je da su bucmastiji tipovi zapravo zdraviji od mišićavih. Razlog tome pronalazi u činjenici da povećanje tjelesne težine uzrokuje smanjenje razine testosterona što pak dovodi do jačeg imunološkog sistema.

muskarci3

Zaključak je da su jači muškarci i bolji očevi. To vjerovatno objašnjava zbog čega mlađe žene traže muškarce isklesanog tijela, ali one koje se žele skrasiti neće se toliko brinuti zbog nekoliko kilograma viška kod partnera.

muskarci5

Ipak, prije nego što se opustite, imajte na umu da nezdrave prehrambene navike mogu dovesti do problema u budućnosti. 

muskarci4

 

Ne propustite