DJEVOJČICA JE OD DJEDA MRAZA POŽELJELA BUBREG ZA SVOG BRATA! Tužna priča koja nam govori koliko smo nezahvalni životom!

Zanimljivosti
DJEVOJČICA JE OD DJEDA MRAZA POŽELJELA BUBREG ZA SVOG BRATA! Tužna priča koja nam govori koliko smo nezahvalni životom!
_

Djevojčica iz Južne Karoline ovoga je Božića odlučila zamoliti Djeda Mraza poklon kojim bi pomogla svom bratu. 

“Neki možda u tebe ne vjeruju. Ali ja vjerujem. Jedna stvar koju stvarno želim za Božić je da moj brat ode na transplantaciju bubrega. Molim te”, napisala je djevojčica koja se u pismu ispisanim pastelama potpisala kao Kaitlyn.

Pismo je ubacila u sandučić u jednoj trgovini, a pronašla ga je voditeljica Shelly Thomas kada je slagala prikupljena pisma. Iako se ne zna tko je djevojčica, Thomas je odlučila pronaći je i pokušati pomoći obitelji.

“Ovo je pismo za Djeda Mraza koje je ostavljeno u sandučiću u našoj trgovini. Naša tvrtka traži nekoga tko zna tko je ovo dijete”, napisala je na Facebooku uz fotografiju nesebične želje djevojčice.

1

Otkako je objavila ovu vijest, Thomas je primila brojne poruke podrške, a neki su čak ponudili donirati vlastiti bubreg, ako su odgovarajući donori.

“Samo želim da ova obitelj zna da netko brine i da ćemo im, ako ništa drugo, biti podrška i pomoći kako god možemo. Nadamo se da će se više ljudi uključiti i upisati u registar donora”, rekla je Thomas za časopis People.

URNEBESNE fotografije koje prikazuju ljude koji su prestali da BRINU i počeli UŽIVATI u životu

Ne propustite