Od ove 3 stvari zavisi da li ćete se udati ili ostati usidjelica do kraja života

Praktična žena
Od ove 3 stvari zavisi da li ćete se udati ili ostati usidjelica do kraja života
.

Naučnici se stalno bave istraživanjem brakova i onim što je potrebno za sreću, a sada su došli do zaključka da su potrebne samo tri stvari da biste se udali i bili u sretnom braku. Vjerujte, nije ni malo lako ispuniti ove norme.

 Da li ste ikada čuli da izreku da nisu svi ljudi za brak i pomislili da je nemoguće da je to istina i da će se svi prije ili kasnije skrasiti?

brak

Naime, istraživanje objavljeno u časopisu "Social Science Research" je pokazalo da vjerovatnoća da se udate zavisi od tri uslova: fizičke privlačnosti, karakterne privlačnosti i brige o vezi.

Ukupan rezultat dobijen istraživanjem koji se temelji na ove tri karakteristike pokazaće hoćete li ubrzo pred oltar ili ne.

brak

Istraživanje je obuhvatilo čak 9.000 ispitanika, a naučnici su ih ocijenjivali ocjenama od jedan do pet.

Nimalo iznenađujuće, ali što je veća ocjena bila, to je bila i veća vjerovatnoća da će se osoba udati odnosno oženiti.

vjencanje-brak-krunisanje

Iako su važne sve tri navedene karakteristike, istraživanje je dokazalo da se one ipak mogu međusobno upotpunjavati. Na primjer, ne baš najbolji fizički izgled može da se nadomjestit visokim stupnjem inteligencije i duhovitosti.

brak

Ali uprkos svim istraživanjima, najvažnije je da sami sebi postavite pitanje - da li uopšte želite da budete u braku ili ne.

brak

DJELUJE KAO GOMILA BRAŠNA: Ali kada je primijetila OVAJ DETALJ odmah je PREKINULA KUHANJE

Ne propustite