OVA ŽENA IMA NAJVEĆU ZADNJICU NA SVIJETU: Jedva hoda, a čekajte da vidite kako sjedi! (FOTO)

Kiosk
OVA ŽENA IMA NAJVEĆU ZADNJICU NA SVIJETU: Jedva hoda, a čekajte da vidite kako sjedi! (FOTO)
.

Njeno ime je Randalin a svoju popularnost je stekla zahvaljujući svojoj ogromnoj zadnjici obima čak 175 cm ! Je li ovo previše ? Procijenite sami…

#1

2

#2

3

#3

naslovna

85056739

358a781c00000578-0-image-m-4-1466581430228

Postoji 5 tipova ženskih zadnjica, a evo koja je NAJZDRAVIJA!

Pored oblika "obrnuto srce" postoje još i A i V oblik, kockasta i okrugla, a ovakav izgled zadnjice je najbolji za zdravlje...

Okrugla zadnjica može da vam poveća šanse kod muškaraca, ali i da doprinese vašem zdravlju. U svijetu su popularnost velike zadnjice podigle zvijezde poput Dženifer Lopez, Bijonse, Igi Azaele, Selme Hajek i sestre Kardašijan.

zadnjica2

Velika zadnjica postala je san mnogih djevojaka prema kojima priroda nije bila izdašna kada je pozadina u pitanju. Žene se "ubijaju" od vježbanja u teretani, dok se neke podvrgavaju estetskim operacijama.

1541232372-savrsena-zadnjica

Velika zadnjica je veoma atraktivna mnogim muškarcima. Međutim, šta zapravo veća zadnjica radi za vaše zdravlje? Ukoliko je prirodna, ona je uzgrađena od masnih naslaga i mišića. Nedavno istraživanje je pokazalo da žene koje imaju više masti na kukovima i butinama imaju manje šanse da obole od dijabetesa, ali i da dožive infarkt ili šlog.

Dodatne količine masti u donjem dijelu tijela ponašaju se kao sunđer koji upija masti i ne dozvoljava im da se dokopaju unutrašnjih organa. Žene sa većom zadnjicom imaju takozvanu "kruška" građu. Za razliku od "jabuke" gdje se masti skladište u centralnom dijelu tijela, ovde nema opasnosti od gomilanja masti u predijelu stomaka i struka što je jako opasno jer sadrži hemikalije koje se mogu lako naći u krvotoku.

zadnjica

Ali, situacija nije ovako pozitivna kod žena koje već imaju prekomjernu težinu. Veća pozadina, ali i ostali dijelovi tela, ukazuju da je nivo masti već veliki i da može da dovede do oštećenja pluća i srca. Masne naslage na stomaku i organima u utrobi su opasne i mogu da otpuštaju štetne hemikalije koje mogu da budu fatalne po naše srce. Masne naslage na kukovima i butinama, koje se nazivaju potkožne, nisu ni približno toliko opasne po zdravlje.

jennifer-lopez-in-tights-heading-to-a-gym-in-miami-08-24-2018-2

rs-600x600-180819145010-600-kim-kardashian-kanye-west-2-ct-081918

OTIŠLI SU KOD OVOG PLASTIČARA DA IM POVEĆA USTA: Sad izgledaju UNAKAŽENO, a postoji nešto JOŠ GORE!

 

Ne propustite