ŽENE OVE GREŠKE ČESTO PRAVE, A DA NISU SVJESNE: Obukle su providnu odjeću i sve im se oslikalo

E buraz
ŽENE OVE GREŠKE ČESTO PRAVE, A DA NISU SVJESNE: Obukle su providnu odjeću i sve im se oslikalo
.

Mnoge žene griješe u sedam stvari stvari kod izbora i kombiniranja grudnjaka i gaćica. To utječe na cjelokupni izgled, a ponekad ima i negativan utjecaj na zdravlje…

1

 
Za početak, bolji izbor je rublje koje sadrži 80 posto pamuka i 20 posto elastina od onoga izrađenog od 100 pamuka. Rublje s malo elastina u sebi trajat će dulje od čistog pamuka.

1. Materijal veša

2

 

Ne nosite čipkaste gaćice ispod uskih hlača, ili čipkasti grudnjak ispod uske dolčevite svijetle boje. Takvo rublje će promijeniti izgled tkanine, odnosno nazirat će se ispod odjeće jer će se ocrtavati na materijalu, a to može izgledu samo štetiti. Umjesto toga, birajte rublje glatkih površina, po mogućnosti bez šavova, otkriva BrightSide.

 

2. Gaćice za oblikovanje tijela

61511827-jennifer-lopez

Ako već posežete za rubljem koje će oblikovati vaše tijelo, pazite da bude odgovarajuće veličine. Mnoge žene griješe kada kupuju stezne gaćice manjeg broja nego bi im trebale pa im se rubovi urezuju u tijelo, a to se ispod odjeće vidi, a osim toga remeti cirkulaciju. Također, stezne gaćice nikada ne nosite dulje od šest, a bilo bi dobro i ne nositi ih baš svaki dan. Također, pazite da bude glatke teksture.


3. Veličina grudnjaka

8840c8f78e31c2b8fd3b152ff2f389901fcc46f1-articlemain

Grudnjak mora biti pravilne veličine, odnosno grudi u njemu moraju imati dovoljno mjesta. Mnoge djevojke vjeruju kako će im grudi izgledati bolje i veće u manjem grudnjaku, no to je pogrešno. Osim što neće izgledati dobro, poremetit će i cirkulaciju. Također, pogrešno je nositi i preveliki grudnjak jer će se grudi u njemu “izgubiti”

Grudnjak prave veličine neće vas stiskati, niti će vam grudi “plivati u njemu”, a naramenice neće kliziti s ramena. Želite li da vam grudi izgledaju veće, radije nabavite push up model koji imaju dodatni sloj koji grudi čini većima. Kopčajte grudnjak ispod lopatica, ne previsoko kao što mnoge žene rade. Namjestite naramenice tako da između stane prst, prekratke će se urezivati u kožu, a to izgleda ružno. Sagnite se i provjerite ispadaju li grudi iz košarica jer ne bi smjele. Probajte prstom ispod grudi da li je grudnjak dobro zategnut, da ne bi provirile.

 

4. Boja donjeg rublja

5

Ako imate svijetlu odjeću, posebno tanjih tekstura, nikako ne birajte tamno rublje jer će se vidjeti kroz odjeću. Kada nosite takvu odjeću, najidealnije je imati rublje u boji kože.

 

5. Tange

screenshot-2

Mnoge žene vole nositi tange jer se u njima osjećaju privlačnije, a i ne naziru se pod odjećom. Međutim, ovaj model gaćica obično se izrađuje od sintetičkom materijala koji može iritirati osjetljivu kožu i potaknuti razvoj bakterija. U redu ih ne nositi ponekad, ali ne baš svaki dan. Trakica koja dolazi u međunožje pogoduje širenju bakterija, uključujući i E. Coli, iz anusa u vaginu, piše 24sata.hr.


6. Kombinacija gaćica i grudnjaka

7

Za dobar i elegantan izgled važno je nositi gaćice i grudnjak koji odgovaraju po modelu, boji i materijalu. Mnoge žene griješe kada ne obraćaju pažnju na to pa, na primjer, obuku klasične pamučne gaćice bijele boje i čipkasti grudnjak crne. Setovi donjeg rublja su dobar izbor jer ne treba puno razmišljati o kombinacijama – sve je već iskombinirano.

Bolne situacije u kojima će se sve žene sigurno prepoznati

Svaka žena je univerzum za sebe, nedokučiva i beskonačna. Spisak problema sa kojima se žene suočavaju, takođe je beskonačan. Zbog nekih ridamo u suzama, zbog drugih vrištimo od smijeha, ali ipak jedno je sigurno - nije uvijek lako, ali je lijepo biti žena. Pogledajte ove fotografije neprijatnih momenata u životu svake od nas i pronađite utjehu jer niste same.

1. Ovako izgleda slomljeno srce

1

2. Kada pokušamo da navučemo farmerke

2

3. Vaša veličina je uvijek najprodavanija

3

4. Lice koje pravite da ne biste pokvarile sjaj za usne

4

5. Agonija biranja prave nijanse

5

6. Ovo je bolnije od slomljenog nokta

6

7. Nakon svakog tuširanja

7

8. Vaša kosa je svuda

8

9. Uvek u najgorem mogućem momentu

9

10. Jedna misao u glavi: Ne trepći!

10

11. Kada zaboravite da imate maskaru

11

12. Ovo se desi svakoj gumici za kosu

12

13. Svim devojkama je poznata ova borba

13

14. Svaki put kada pokušate da obučete svoje moderne farmerke

14

15. Teško je kad niste mršavi

15

16. Biti mršav ipak nije rješenje

16

17. Najgora stvar koja vam se može desiti usred dana

17

18. Ili je ipak ovo najgora?

18

Ne propustite