VEĆE ILI MANJE GRUDI? Istraživanje pokazalo, evo kakve MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE!

Praktična žena
VEĆE ILI MANJE GRUDI? Istraživanje pokazalo, evo kakve MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE!
.

Ženske grudi su izvor dječje hrane, ali povremeno i izvor strahopoštovanja. Međutim, odnos muškaraca prema njima složeniji je od držanja pogleda u toj zoni. Zapravo, to kako oni percipiraju grudi može da otkrije da li su siromašni, gladni, tvrde istraživanja.

SLIKOVIT PRIKAZ KLJUČNIH PROBLEMA DANAŠNJICE! Ilustracije koje će nas sve natjerati na razmišljanje!​

grudi-nsl

Veličina je važna, ali ne toliko koliko misliš

Muškarci preferiraju srednje i velike grudi, a manje seksualno ograničeni muškarci manje brinu za veličinu, pokazalo je jedno naučno istraživanje.

Drugo istraživanje sugeriše da su zapravo grudi srednje veličine najpopularnije među muškarcima i ženama.

grudi

Kako zarada muškarca utiče na njegov odnos prema grudima

Ako se nekom muškarcu sviđaju male grudi, ne mora da se brine. Vjerovatno je bogat – kažu istraživanja.

U “The Journal of Socio-Economics” piše da muškarci s manje finansijskih resursa preferiraju veće grudi, dok oni s većim prihodima više vole manje grudi.

grudi

Ako ne žele da gledaju, neka ih ne gledaju na prazan želudac

Jedno istraživanje otkrilo je da su preferencije prema grudima povezane s raspoloživim resursima – kad su muškarci siti i zadovoljni, onda ih grudi manje privlače. Istraživanje je takođe pokazalo da su muškarci koji vole velike grudi više seksisti od onih drugih.

grudi

Buljenje u grudi produžava život

Postoji nekoliko istraživanja koja su dokazala da gledanje u ženske grudi može da produži ljudski život. Istraživanje iz 2012. godine pokazalo je da pozitivno mišljenje ima pozitivan efekat na zdravlje, posebno kad je riječ o visokom pritisku.

grudi

Očinstvo mijenja pogled na grudi

Sklonost ka velikim grudima može da ukazuje na mnoge stvari, ali to bi moglo da znači i da su ti muškarci spremni da postanu očevi, pokazalo je istraživanje.

Otkriveno je i da muškarci koji nisu imali djecu – ali su željeli – generalno više vole velike grudi, a oni koji nisu imali želje za potomcima preferiraju češće manje grudi.

grudi

Naučnici sa Univerziteta National Autonomous u Meksiku proveli su istraživanje kako bi utvrdili koji tip žena više usrećuje muškarce, a došli su do veoma zanimljivih rezultata.

1

SIGURAN ZNAK DA VAS PARTNER VARA: 60% preljubnika RADI JEDNU STVAR, evo kako da ga provalite!​

Naime, iako mnogi pri izboru partnera gledaju na izgled, istraživanje je pokazalo kako je to zapravo najmanje bitna stavka.

2

Istraživanje je pokazalo kako su su muškarci koji imaju punašnije odabranice, sretniji od muškaraca koji su u vezama s mršavim ženama. I to čak 10 puta.

3

Muškarci koji imaju punašnije žene češće se smiju od muškaraca s mršavim suprugama, i znatno su sretniji. Mršave žene češće su rezerviranije, fokusiranije na izgled i manje ekspresivne što utječe i na njihov odnos s muškarcem s kojim su u vezi, navodi se u zaključcima.

4

Dodaju i kako punašnije žene lakše riješavaju probleme i konflikte u vezama.

5

SUROVO ISTINITE ILUSTRACIJE KOJE ĆE JEDINO MAJKE RAZUMJETI: Samo čekamo da vidite posljednju

(Novi.ba/Superzena)

Ne propustite