MUŠKARCIMA SU NOĆNA MORA: A žene na njih najviše "padaju"

Ljubav
MUŠKARCIMA SU NOĆNA MORA: A žene na njih najviše "padaju"
.

Kada je riječ o fizičkom izgledu, o ukusima se ne raspravlja.

Related image

Ako ste mislili da vam treba nova garderoba, vještački zubi, sočiva, da biste bili privlačni ženama, onda ste se, jer one padaju i na neke stvari koje mnogi danas smatraju nedostacima.

Izgleda da je definicija savršenstva precijenjena, bar po svjedočenju žena na Redditu. Ponekad je najveća privlačnost upravo u najneobičnijim stvarima na koje mnogi ukazuju kao na nedostatke.

Image result for privlacno za zene kod muskaraca

Ovo su samo neki od “nedostataka” koji mogu da oduševe žene i kojih ne trebate nikako da se stidite već ih iskoristite kao prednost.

Podočnjaci
Izgleda da ovaj dodatak(nepoželjni) očima žene izuzetno privlači i nije uvijek loša stvar. Neke od korisnica ove mreže ukazale su na to da ih upravo podočnjaci mnogo privlače. Jedna je čak prokomentarisala da je oduševljavaju muškarci koji izgledaju kao likovi Tima Bartona.

Miloš Biković

Ćelavost

Ako ste izgubili veći dio kose i brijete glavu, to ne mora da bude loše jer žene padaju na ćelave muškarce. Neke biraju samo partnere koji nemaju kosu i nemaju apsolutno ništa protiv toga. Ćelavost je zapravo privlačna ovih dana, zato nemojte da očajavate.

Jason Statham

ENJOY: | 35 Reasons Why Vin Diesel Is The Sexiest Being To Ever Walk This Earth

Dlake po tijelu

Žene su rekle da vole dlakava muška tijela jer im prija osjećaj koji imaju na koži kada su gole. Neke čak i vole da prolaze prstima kroz dlake na partnerovim grudima i to ih izuzetno privlači. Mnoge žene ne samo da tolerišu dlake na muškom tijelu, već ih to oduševljava.

Tom Hardy..... <3 <3 <3

Ožiljci

Oni svjedoče o tome kako ste živjeli. Ožiljci na nekim mjestima mogu da budu veoma privlačni i pričaju svoje priče. Ožiljci ne samo da su privlačni već uglavnom otrkrivaju dosta toga o muškarcu koga žena ima ispred sebe.

New scar. Eton doesn't retouch it.

He’s at crackle barrel

Nesavršeni zubi

Savršeni porculanski bijeli zubi nisu san svake žene. Čak i oni mali, žućkasti i malo krivi zubi mogu da budu i jesu privlačni mnogim ženama. Savršenstvo ne postoji i ne treba ga slijepo tražiti i trošiti vrijeme na nešto što ne možemo da postignemo.

Related image

Ne propustite