Mislila sam da imam dobar odnos sa svekrvom, a onda mi je stigla UŽASNA PORUKA!

Kiosk
Mislila sam da imam dobar odnos sa svekrvom, a onda mi je stigla UŽASNA PORUKA!
.

Mlada se pred samo vjenčanje slomila nakon što joj je buduća svekrva zabunom poslala poruku u kojoj njeno biranje vjenčanice naziva "s*anjem" i vrijeđa njenu majku. Djevojka je vjerovala da se odlično slaže s mamom svoga vjerenika i te reči su je užasno povrijedile. Svoju bol je podjelila na Redditu, a mi njenu ispovijest prenosimo u cjelosti.

svekrva7

“Sa vjerenikom sam već deset godina. Proveli smo divan dan i ja sam izabrala vjenčanicu. Moja mama je plakala, a i njegova je pustila suzu diveći se kako je haljina posebna. Nakon toga samo otišle na večeru, gdje smo raspravljale o tome treba li da uzmem muževljevo prezime poslije udaje. Moja mama je predložila da djevojačko prezime koristim za posao, a privatno se prezivam kao moj suprug.

1622597-mlada-vencanje-svadba-foto-ap-jul-2018-ls

Imam, naime, problem s klijentima koji sa mnom žele da budu prijatelji na Fejsbuku i Instagramu, a ja to ne smijem da prihvatim jer se protivi poslovnoj etici u mojoj firmi. Želim privatan život da odvojim od poslovnog. Svekrva se složila s time jer i sama tako radi za posao”, ispričala je djevojka na Redditu. A onda se dogodila ta nezgoda. Stigla joj je poruka od svekrve očigledno namenjena nekom drugom.

mlada

“U poruci je pisalo da je cijeli taj dan bio "šou s*anja" i da mi je moja mama predložila da ne uzmem vjerenikovo prezime zbog karijere. Povrijeđena sam i bijesna jer ona širi laži o mojoj mami. Jako dobro zna da ona nije tako mislila kad je to rekla. Požalila sam se vjereniku i on je zahtijevao od majke da mi se izvini, ali ona odbija. Najviše me brine to što ide okolo i ogovara moju mamu. Počinjem da mislim da je ljubomorna na nju.

tuzna-mlada

Ne znam šta da radim sada. Pre neki dan sam srela buduću svekrvu i nije željela ni da me pogleda, a kamoli da razgovara sa mnom”, napisala je očajna djevojka, a korisnici foruma su joj savjetovali da tu ženu u potpunosti isključi iz planova za vjenčanje.

tuzna-mlada

“Nemoj uopšte da je pozoveš. Ne možeš biti toliko bezobrazan i očekivati da neće biti posljedica”, neko je komentarisao, a drugi su se složili kako taj problem treba da riješi njen vjerenik.

mlada

Slike zbog kojih ćete ostati zauvijek kod kuće : Broj 4 će vas uplašiti

Ne propustite