Ova 3 znaka očekuje PAKAO do 22. novembra, dok će za ova 3 to biti najsjajniji period godine

Kiosk
Ova 3 znaka očekuje PAKAO do 22. novembra, dok će za ova 3 to biti najsjajniji period godine
.

S obzirom da je ovaj znak pod uticajem Marsa, a ta planeta je veoma "ratoborna", nekoliko znakova proći će kroz značajne promjene, ali većina će jednostavno morati da uspori, smiri se i sačeka da ovaj period prođe.

d2

Sada prolazimo kroz vrijeme Škorpije, s obzirom da smo u "njihovom" novembru, a isto će trajati sve do 22. u mjesecu.

Tipične Škorpije su neustrašivi ljudi koji se hrabro suočavaju sa svim neprijatnostima koje život donosi jer vjeruju u svoju unutrašnju snagu. Tri znaka će osjetiti loš uticaj Marsa više od ostalih i treba da budu svijesni da ih čeka još teških 10 dana, ali i da sjednu i strpljivo sačekaju kraj teških dana - bliži se!

d

Međutim, sezona misterioznih Škorpija će nekim znakovima Zodijaka donijeti sjajne trenutke! Za 3 znaka Zodijaka, sezona Škorpije biće najbolja do sada i konačno će moći da shvate sve stvari o kojima su dugo razmišljali.

Znakovi koje čeka težak period:

Ovan

Sunce prolazi kroz vašu osmu kuću sek*a i transformacije i zbog toga je moguće da upadnete u loše raspoloženje ove sezone.

Rješenje je da ne razmišljate i ne analizirate pretjerano, te da shvatite da je ovo samo prolazna faza i da je iskoristite da se pomalo povučete u sebe, regenerišete i nastavite dalje što prije.

5

Trebalo bi i da se radujete tome što Jupiter uskoro ulazi u vašu devetu kuću putovanja, a to znači nove avanture.

Lav

Ovo je period kada treba da se okružite najbližima i potrudite se da vam bude udobno.

d2

Neće biti lako, jer vas čeka mnogo obaveza i turbulentan period prenatrpan stresom i dešavanjima. Važno je da se riješite napetosti i posvetite sebi.

Strijelac

Nema panike jer sada Jupiter ulazi u vaš znak, što je sjajno za vas. Ali u periodu vladavine Škorpije, baš kao i Ovan jednostavno treba da usporite i da napunite baterije.

Ako ste u prilici, sjajno bi bilo i da uzmete odmor i pripremite se za nadolazeće dane.

d4

Potrebno je i da se osamite, čak i ako to ne želite ili vam djeluje "zastrašujuće". Priznajte, dugo niste bili sami sa sobom, a to vam je neophodno.


Znakovi koje čeka sjajan period:

Rak

Rakovi su imali stvarno turbulentan period, tako da sada mogu konačno da se opuste. Uvijek su hrabrili druge da budu blagi prema sebi, a sada je vreme da slušaju svoj savjet.

d6

S druge strane, Sunce će se pridružiti Veneri i Jupiteru u petoj kući zabave, kreativnosti, strasti i romansa, tako da će zaista imati zabavne i nezaboravne trenutke tokom ove sezone.

Škorpija

Škorpije će imati puno sreće, jer ovo je njihovo vrijeme. Jupiter napušta njihov znak 8. novembra, ali planeta sreće ih neće ostaviti bez ičega.

dd Daće im nešto lijepo, pa bi trebalo da budu spremni i čekaju.

d7

S druge strane, Sunce putuje neko vrijeme kroz njihovu dvanaestu kuću, tako da postoje velike šanse da se osjećaju letargično.

Ali kada Sunce napokon "zasjedne" u njihovu prvu kuću – stvari se potpuno mijenjaju za njih!

Ribe

Ovo je bilo dugo i oprezno putovanje za Ribe, ali stvari će se konačno promijeniti za njih. Preživjeli su zaista težak period, naučili nekoliko lekcija i stvarno odrasli.

d8

S obzirom na to da Sunce prolazi kroz devetu kuću visokog učenja i lične filozofije, oni će biti spremni za velike stvari. Možda će započeti avanturu ili će početi s nečim potpuno novim.

Šta god da izaberu, oni će bez sumnje biti vrlo uspješni! Cijeli Svemir je na njihovoj strani.

Jednostavni načini koji će vam pomoći da otključate auto ako nemate ključeve

Ne propustite