KO JE NAJGLUPLJA OSOBA NA OVOJ SLICI: Vaš izbor govori sve o vašoj ličnosti!

Kiosk
KO JE NAJGLUPLJA OSOBA NA OVOJ SLICI: Vaš izbor govori sve o vašoj ličnosti!
-

Niko od nas ne razmišljana isti način, niti vjeruje u iste stvari. 

Bez obzira na to da li odaberemo boju, životinju ili da riješimo zagonetku, sve ove stvari mogu ukazivati na to da imate pasivnu, napornu ili agresivnu ličnost.

slika-nsl

U nastavku vam donosimo  test ličnosti koji bi trebao da vam pomogne da bolje razumijete svoje reakcije u određenim situacijama.

Test:

Osoba broj 1

osoba1

Ukoliko je vaš izbor osoba koja samo sjedi i čeka da grana padne nakon što ju osoba do nje odsjekla, vi ste neko ko često odustaje. Iako imate vlastito mišljenje, ne znate kako utjecati na situaciju, pa radije prihvatate ponuđene uslove u koje vas dovode drugi. Niste skloni svađama, više volite kada su stvari tihe i miroljubive. Pošteni ste i imate blag temperament.

POGLEDAJTE SLIKU I BRZO KAŽITE ŠTA STE PRVO VIDJELI: Od vašeg odgovora zavisi ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA GODINE

Osoba broj 2

osoba2

Vi ste ljubazna osoba, ali skloni ste brzopletom donošenju odluka. Obično ne dajete sebi dovoljno vremena za razmišljanje o svojim odlukama ili priliku da pogledate širu sliku. Zbog toga griješite, a to se možda ne bi dogodilo da uzmete to potrebno vrijeme za razmišljanje. Ljudi vas doživljavaju i kao tvrdoglavu osobu.

Osoba broj 3

osoba3

Vi ste tip osobe koji se bori do kraja. Rijetko odustajete i borite se za svoja vjerovanja do posljednjeg trenutka. Imate njuh za biznis i možete biti veoma uspješni jer razmišljate o raznim strategijama kao rješenjima za različite situacije i probleme.

Osoba broj 4

osoba4
Izgleda da ste vi pravi buntovnik. U stanju ste da se borite i protiv samog sebe u nekim situacijama da biste dokazali poentu. Mada, ove male igre čine da prestanete da razmišljate racionalno. U jedno nema sumnje, rođeni ste revolucionar. 

 

Ne propustite