"Moja puno mlađa ljubavnica je trudna i želi se udati, a ja samo želim da se vratim ženi"

Kiosk
"Moja puno mlađa ljubavnica je trudna i želi se udati, a ja samo želim da se vratim ženi"
.

Deset godina je proveo u braku sa ženom koju i dalje voli, ali mu je izlet sa mladom saradnicom uništio život.

ISPOVIJEST SRPKINJE O KOJOJ BRUJI REGION: "Slavim slavu, ali goste VIŠE NIKADA NEĆU DA ZOVEM"​

Ovaj 40-godišnjak pisao je poznatoj Diedre, kolumnistici The Suna, kako bi mu dala savjet šta da uradi. Naglasio je kako ona sada očekuje njegovo dijete i nada se da će se njih dvoje vjenčati, a on samo želi da se vrati ženi koja mu nedostaje.

videoblocks-dolly-shot-from-woman-to-sad-lonely-man-after-fight-black-and-white-bavysqlk-thumbnail-full13

- Imam nekoliko frizerskih salona i u jednom od njih primio sam novu saradnicu. Imala je tada 22 godine, što nije uobičajena dob za početnike, ali bila je puna entuzijazma pa sam odlučio pokušati s njom – otkriva nesretni čitatelj.

Nova saradnica dolazila je u salon dvaput sedmično i to u vrijeme prije Božića kad je posla bilo najviše. Nakon jednog iznimno napornog radnog dana ponudio joj je piće kad su svi otišli svojim kućama. Sjeli su za prijemni pult i uz čašicu je krenuo razgovor.

sad-man

- Ostao sam u šoku kad mi je ničim izazvana sjela u krilo rekavši pritom da joj se sviđam od prvog dana. Nagnula se prema meni i jednostavno sam je poljubio. Potpuno mi se predala. Moja supruga godinama me nije tako poljubila – nastavlja čitatelj svoju ispovijed.

- Spavali smo u mom uredu, mislio sam da ću izludjeti koliko mi je bilo dobro.

Novopečeni ljubavnici počeli su se svakodnevno viđati sve do jedne noći kad je supruga umarširala u salon. Zanimalo ju je hoće li joj se suprug pridružiti jer je željela odvesti sinove na druženje s Djedom Mrazom.

angry-sad-man-crying-in-front-of-the-ocean-v378axqq8x-f0010

- Ušla je u salon dok smo nas dvoje bili u akciji. Totalno je izgubila kontrolu i naredila mi da odmah pokupim svoje stvari i napustim naš dom. Nisam imao kuda pa sam otišao kod ljubavnice što je bila loša odluka. Ona je dobra osoba, ali dvostruko je mlađa od mene i to se osjeti – požalio se.

- Dosađujem se u njezinom društvu. Nedavno mi je priznala da je trudna, a ja nisam mogao sakriti užas koji sam pritom osjetio. Ona smatra da bih sve to lakše prihvatio da se razvedem i vjenčam se s njom prije nego dođe beba. Nemam joj srca priznati da se to sigurno neće dogoditi – priznaje.

shutterstock-sad-man

- Duboko u sebi još uvijek volim svoju ženu. Vidim se s njom kad dođem po sinove i sve mi je jasnije da sam napravio veliku pogrešku. Kako da je uvjerim da mi se vrati? – pita čitatelj.

Deidre odgovara: Ako treba, padnite na koljena. Ne pokušavajte opravdati svoje ponašanje. Recite da je ono što ste učinili neoprostivo, da je nikada niste prestali voljeti i da ćete učiniti sve što treba da ponovo izgradite ono što ste imali.

sad-man

Diedre naglašava da treba u prvi plan staviti sinove i naglasiti koliko će njima značiti budu li mama i tata ponovo sretni. Međutim, treba biti pošten i prema ljubavnici.

- Što god vaša žena odlučila, morate biti iskreni s ljubavnicom. Recite joj da smatrate kako vaša veza neće preživjeti unatoč djetetu. Neka na vrijeme dobije šansu odlučiti želi li biti samohrana majka. Odluči li roditi vaše dijete morate prihvatiti odgovornost kao otac i pružiti joj moralnu i finansijsku podršku.

sad-man-1473201757

"Muž je počeo piti i izlaziti, bila sam uvjerena da me vara s curom s posla, zanijemila sam kada mi je priznao s kim me prevario"

Ne propustite