KAKVI MIŠIĆI I OBLINE: Provokativna Jennifer Lopez ponovno izazvala pomutnju na društvenim mrežama

E buraz
KAKVI MIŠIĆI I OBLINE: Provokativna Jennifer Lopez ponovno izazvala pomutnju na društvenim mrežama
.

Jennifer Lopez poznata je po svojim bujnim oblinama, ali i savršeno istreniranom tijelu na kojem bi joj mogle pozavidjeti i puno mlađe kolegice

3

Slavna latina koja će iduće godine proslaviti 50. rođendan postavila je zanimljiv selfie na kojem pozira pokazujući svoje impresivne bicepse ostavivši svoje obožavatelje bez teksta.

5

Lijepa J.Lo nastupa u Las Vegasu, a za njezine se koncerte traži karta više.

'Osjećam se kao superheroj nakon večerašnjeg nastupa. Kad sam počela, mislila sam da je 15 nastupa u 27 dana previše, no obećala sam sebi da me neće umoriti, već da ću na kraju biti još jača. Bilo je trenutaka kad sam bila umorna, a u sve sam morala uklopiti i svoju tjelovježbu... Ali evo ostala su mi još samo 3 koncerta! U meni je pravi vrtlog emocija, ali osjećam se snažnom, sretnom i zahvalnom!', poručila je 49-godišnja J.Lo putem Instagrama postavivši fotografiju u seksi crvenoj haljini koja je pokazala kako je Jenny From the Block u top formi.


'Ti si moja inspiracija', 'Izgledaš sjajno', 'Predivna', samo su se redali komplimenti na račun slavne glumice i pjevačice koja svoje fantastično tijelo održava željeznom voljom te kombinacijom tjelovježbe i izbalansirane prehrane.

2

 


Lopez je već neko vrijeme u sretnoj vezi s Alexom Rodriguezom, a par je nerazdvojan.

Iako su ovoga ljeta uživali na krstarenju luksuznom jahtom oko Italije, paparazzi su ulovili Jenn kako i na odmoru vježba kako bi ostala fit.

4

6

7

10

9


J.Lo je čak i svoj 49. rođendan koji je proslavila 24. srpnja započela vježbanjem u teretani, a umjesto velikog tuluma, pjevačica je rođendan odlučila proslaviti na plaži s najbliskijim ljudima - dečkom Alexom Rodriguezom i njegovim kćerima Ellom i Natashom te desetogodišnjim blizancima Emmom i Maxom koje ima iz braka s Marcom Anthonyjem.

screenshot-1

 

Ne propustite