SVE JE KRENULO NIZBRDO OTKAKO SE UDALA: Suzana Mančić otvorila dušu i priznala kakvi je PROBLEMU MUČE!

Show
SVE JE KRENULO NIZBRDO OTKAKO SE UDALA: Suzana Mančić otvorila dušu i priznala kakvi je PROBLEMU MUČE!
.

Iako je ova godina u životu Suzane Mančić počela obojena svetlim tonovima, nažalost, druga polovina iste je obilježena malerima zbog kojih doživljava svakodnevne stresove.

Podsjetimo, voditeljka se početkom jula tekuće godine udala za Simeona Ocomokosa, nakon čega su nastavili da uživaju u medenom mjesecu, ali nakon toga su stvari krenule nizbrdo, a Suzana se naglas pita da li je u pitanju samo slučajnost.

suzana6

Naime, nedavno je jedan portal objavio vijest da je njena kćerka nastradala u Americi, zbog čega je doživjela nezapamćen šok, a ni nakon što se uvjerila da su u pitanju lažne vijesti Mančićeva se dugo nije smirila, a nakon toga se i javilo neizbježno pitanje zbog čega je neko uopšte poželio da njenoj porodici napokasti na ovakav način.

suzz

suzana5

Ubrzo je, prema sopstvenom priznanju, cijelu ovu stvar povezala sa hakovanjem njenog mobilnog telefona, zbog čega je prije nekoliko mjeseci prošla kroz mnoštvo nevolja, budući da je osoba koja stoji iza ovog napada na njenu privatnost, nastavila da vodi prepiske u njeno ime sa poslovnim saradnicima, te je tako ubrzo saznala da je otkazano mnoštvo saradnji koje je ranije ugovorila.

suzana4

suzana2

suzana1

- Kada jedna takva informacija dospije u medije, jasno je da je stvar krajnje ozbiljna. Ne smijem da tvrdim da su sve te situacije povezane, ali sumnjam da bi moglo da se ispostavi da je tako. Naravno, hakovanje sam prijavila policiji, predala sam izjavu i sada je na tužilaštvu da odgovori. Nadam se samo da do kraja neće biti "vuk pojeo magarca" - izjavila je za Hello Suzana, u nadi da će cijeli ovaj pakao uskoro proći, kako bi mogla da nastavi da uživa u prvoj godini bračnog života.

suzana

10 fotografija na kojima nije odmah jasno ko je majka, a ko kćerka

 

Ne propustite