BILA JE LJUBAVNICA MIME KARADŽIĆA, A ONDA SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA U AMERIKU: Danas izgleda NIKAD BOLJE, promijenila je profesiju!

Show
BILA JE LJUBAVNICA MIME KARADŽIĆA, A ONDA SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA U AMERIKU: Danas izgleda NIKAD BOLJE, promijenila je profesiju!
.

Zavoljeleli smo je u ulozi fatalne Mile Kovač, koja je ljepotom zaludjela Mimu Karadžić u seriji "Budva na pjenu od mora". Zanosna hrvatska glumica Leona Paraminski odselila se u Ameriku, promijenila zanimanje i danas izgleda bolje nego ikad!

Poslije velikog uspjeha koji joj je donijela serija "Budva na pjenu od mora", lijepa Leona (39) odlučila je da spakuje kofere i sa suprugom se preseli u toplu Kaliforniju.

budva 

U Santa Brabari žive već tri godine, gdje je Leona dobila fenomenalnu priliku da predaje glumu studentima u Santa Barbari.

budva-1

" Kontaktirao me je profesor kojeg poznajem, koji je predavao na fakultetu isti predmet za koji je otvorena profesorska pozicija. Zaintrigirala me ponuda i odlučila sam da apliciram za posao, iako se nisam previše nadala. Prikupila sam sve dokumente, predala ih na fakultet, a do odluke je trebalo čekati skoro tri mjeseca. I sada sam profesorica" - rekla je za "Večernji list".

leona4
Sudeći po fotografijama koje kači na društvene mreže, američki stil života poprilično godi ovoj atraktivnoj plavuši koju ispod svake slike fanovi obasipaju komplimentima.

leona2

leona3

leona

leona1

leonanasl

"Prelijepa bila i ostala", svakodnevno je obasipaju komentarima.

ZOVU JE ŽENOM SA ČELIČNIM MIŠIĆIMA: Fotografije ove dame uvijek ostavljaju bez teksta, čekate da vidite broj 6!

Ne propustite