ANA NIKOLIĆ ODUZIMA RASTI KĆERKU! PJEVAČICA PODNIJELA ZAHTJEV: Počinje borba, razgovarat će samo NA SUDU!

Show
ANA NIKOLIĆ ODUZIMA RASTI KĆERKU! PJEVAČICA PODNIJELA ZAHTJEV: Počinje borba, razgovarat će samo NA SUDU!
.

Ana Nikolić podnijela je zahtjev za starateljstvo nad kćerkom, koju je prije godinu dana dobila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom, piše "Kurir.rs"

Odnos između poznate pjevačice i repera toliko je postao hladan i netrpeljiv, da je jedini mogući način da komuniciraju i dogovore se o elementarnim stvarima preko advokata i suda. Zato je Ana pre nekoliko dana odlučila da podnese tužbu protiv Raste u kojoj traži da briga o nasljednici u potpunosti pripadne njoj, dok bi Đurić mogao da viđa dijete povremeno, u zavisnosti od toga kakvu odluku donese sud.

rasta

"Već je poznato da su se Ana i Rasta nekoliko puta svađali i mirili i da su se pred kraj prošle godine i sudski razveli, što je ona i potvrdila. Ali ubrzo su se pomirili i nastavili zajednički život kao da ništa nije bilo. Ipak, oni ne mogu zajedno, ponovo je došlo do razlaza i Rasta se iselio iz stana. Suština njihovog problema jeste u tome što su oni potpuno različite prirode, ponašanja i karaktera, a to bitno utiče na njihovo međusobno razumijevanje. Oboje su pokašavali da se prilagode jedno drugom, očigledno bez većeg uspjeha".

ana-nikolic-rasta-1

"Posljednjih mjeseci njihov odnos je sve više postajao hladan, ne znam razlog, ali mi je Ana rekla da se već dugo ne čuju i ne viđaju. Ona je čvrsto riješila da ovaj put ostane pri stavu da pomirenja nema, pa je zato i podnijela tužbu za starateljstvo", kaže izvor blizak pjevačici za Kurir.

Sa Aninom namjerom da postane staratelj kćerki, Rasta se ne slaže i ima namjeru da se do kraja bori na sudu. Inače, on je prekjučer, poslije sedam dana, prvi put vidio dijete. Ekipa Kurira ga je zatekla u automobilu ispred Anine zgrade, ali nije hteo da ode po kćerku dok je naša ekipa bila tu. Reagovalo je i njegovo obezbjeđenje.

1abna-azx

Rasta je kasnije te večeri s djetetom proveo sat vremena. Rastin i Anin advokat Borivoje Borović nije htio da ulazi u detalje ovog spora, piše "Kurir".

"O tome vam ne mogu ništa reći. Trebalo bi da se vidim s Anom, pa ću poslije toga znati šta i kako je ona odlučila. Hvala na razumijevanju", rekao je advokat za Kurir.

Razvod, pomirenje pa opet krah

Ana i Rasta upoznali su se na proljeće 2016. tokom rada na njenom albumu "Labilna". Vjenčali su se u julu iste godine. Postali su najpopularniji estradni par u regionu, otvoreno su govorili o svojoj sreći i planovima o velikoj svadbi i zajedničkom životu. To je nakratko poljuljano u oktobru 2016, kada se pojavila informacija da su se njih dvoje potukli i da je policija morala da reaguje, mada su oboje demantovali te navode. Ana je kćerku rodila u avgustu 2017, a već u oktobru su doneli odluku da se sporazumno razvedu zbog nepremostive razlike u karakterima i neslaganja. Ipak, u Novu godinu su ušli zajedno.

rasta-ana-nikolic-2-1
"Sretna sam što smo Stefan i ja sačuvali to dječije u sebi i što bez obzira na to što sam ja njemu slomila igračku ili što je on meni bacio pijesak u kosu možemo da nastavimo da se družimo, volimo i uživamo u našoj porodici. Ljubav je jača od razvoda", rekla je Ana u martu ove godine.

1573953-whatsapp-image-20180805-at-16-08-59-ls

HARIS DŽINOVIĆ BEZ ŠEŠIRA JE POTPUNO DRUGA OSOBA: Kad vidite kako izgleda ZANIJEMIT ĆETE! (FOTO)

Ne propustite