OVO JE NAJSTARIJA KĆERKA ACE PEJOVIĆA: Pjevač otkrio da li je spreman postati DEDA!

Show
OVO JE NAJSTARIJA KĆERKA ACE PEJOVIĆA: Pjevač otkrio da li je spreman postati DEDA!
.

Pjevač Aco Pejović sprema koncert u Areni, a njegov talenat je naslijedila i njegova kćerka Marija. Međutim, kako pjevač tvrdi, uspio je da je odgovori od ideje da se bavi muzikom.

kcerkaaa

"Marija odlično pjeva. Dugo godina je bila u školi pjevanja Aleksandra Radović, proglašena za najbolju u grupi. Ali ja sam je posavjetovao da sebe pronađe u nečem drugom. Sad je na studijama medicine i mislim da je to najbolje. Ovo zanimanje nije za žene. pjevačicama je mnogo teže da rade ovaj posao, nego nama pjevačima. One treba da budu žene, majke i ja se njima divim kako to postižu. Treba biti mnogo ozbiljan i uporan da se sve to uskladi i izgura"- rekao je Aco Pejović za "Kurir".

pejovic

magdalena-pejovic-acina-cerka-instagram-2

Aco ima i najstariju kćerku Magdalenu, koja je približnih godina kao i njegova kuma Aleksandra Prijović. Pjevačica je u drugom stanju, a da li vidi svoju kćerku u istoj ulozi, odnosno sebe u ulozi djeda, Pejović odgovara:

aco-pejovic-1

"Naravno. Moja supruga se udala za mene kada je imala 18 godina, a sad je doktorirala. Sve zavisi koga nađeš u životu. Ako naletiš na nekog debila i kretena, takav će ti i život biti. Ako nađeš nekoga ko će te razumjeti i pratiti kroz život, onda ćeš imati i dobar oslonac i dobre vibracije" - rekao je pjevač.

magdalena-pejovic-acina-cerka-instagram-1

aco-pejovic

Nikada ih više nećete gledati istim očima: Evo kako poznati izgledaju PRIJE PHOTOSHOPA! (FOTO)

Ne propustite