U JAVNOSTI JE UVIJEK HODALA SPUŠTENE GLAVE, SADA JE OTKRIVENO ZAŠTO: Tajna princeze Diane isplivala na vidjelo

Zanimljivosti
U JAVNOSTI JE UVIJEK HODALA SPUŠTENE GLAVE, SADA JE OTKRIVENO ZAŠTO: Tajna princeze Diane isplivala na vidjelo
.

Kada se udala za princa Charlesa, Diana Spencer imala je tek 20 godina....

Nakon udaje za princa Charlesa, Diana Spencer preko noći postala je itekako zanimljiva javnosti, a svaki njezin korak gledao se pod lupom. Svi su očekivali da će preko noći savladati i zapamtiti sva moguća kraljevska pravila te protokole, a upravo to bilo joj je iznimno teško i stvaralo teret.

gallery-1513873870-lady-diana-morte-ultime-parole4

Kada se danas pogledaju neke njene fotografije iz ranijih dana, vidljivo je kako je u javnosti, na većini njih, glavu lagano naginjala naprijed. Zašto je to radila, Diana je otkrila u intervjuu koji je dala Andrewu Mortonu. I u knjizi 'Diana: Her True Story - In Her Own Words' objasnila je sve.

lead-720-405

'Kada sam tek stupila na scenu, uvijek sam naginjala glavu. Sada kada gledam te fotografije, na njima izgledam mrzovoljno, ali nisam takva bila. U svojoj glavi bila sam prestrašena. Mrzovoljna nisam bila ni kao dijete. To jednostavno nisam ja. Samo sam se bojala sve te pozornosti koju sam dobivala i trebalo mi je šest godina da se priviknem na sve to. Jedne minute bila sam niko i ništa, a već druge princeza od Walesa, majka, igračka za medije, članica kraljevske porodice... Bila sam previše toga za jednu osobu', rekla je princeza Diana.

lady-diana

Ali prema riječima jedne od kraljičinih tajnica, Dickie Arbiter, postojao je još jedan razlog za to što je spuštala glavu, a otkrila ga je za Vogue.

princeza

'Upoznala sam je tri ili četiri dana prije vjenčanja. Napunila je 20 godina, a ljudi su je zvali 'sramežljiva Di' jer je uvijek spuštala glavu dok bi razgovarala s nekim. No ona ustvari nije bila sramežljiva, a mislim da je to bilo zbog njezine visine - bila je visoka 178 centimetara, stoga se često morala glavom naginjati prema ljudima kako bi bila 'na njihovoj razini', da se oni ne osjećaju neugodno.'

diana4

diana1

Ne propustite